Hovenier in Schiedam nodig?


 15 jaar ervaring in het vak

 Persoonlijke offertes op maat, wij denken met u mee

 Focus op betaalbaarheid, betaal een vast tarief

 Sterk in communicatie en het houden aan afspraken

 Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1

Bij J. van Stijn ben je verzekerd van een vlotte & kwalitatieve samenwerking of het nou gaat om tuinonderhoud, aanleg of ontwerp.

Inhoudsopgave

Hovenier Schiedam / Tuinman Schiedam

Bent u opzoek naar een hovenier Schiedam voor het aanleggen van uw tuin en of renoveren van uw tuin? Wil u graag uw bomen laten snoeien of juist een schutting vervangen of laten plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in de regio Schiedam en omstreken. Dus bent u opzoek naar een hovenier in de regio Schiedam, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij werken tot ca 15km rondom Rotterdam.

Hovenier Schiedam / Tuinman Schiedam

Een hovenier is een vakman of vakvrouw die zich bezighoudt met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en groenvoorzieningen. Een hovenier kan verschillende werkzaamheden uitvoeren, zoals het beplanten van borders, het aanleggen van gazons, het plaatsen van schuttingen of hekwerken, het aanleggen van vijvers of fonteinen, en het snoeien van bomen en struiken.

Hovenier Schiedam / Tuinman Schiedam

Een hovenier kan werkzaam zijn voor particulieren, bedrijven, overheden of instellingen en kan zowel kleine als grote projecten uitvoeren. Soms werkt een hovenier alleen, maar vaak maakt hij of zij deel uit van een team. Hoveniers hebben over het algemeen een groene opleiding gevolgd en hebben kennis van planten, bloemen en bomen en de manier waarop deze het beste kunnen worden verzorgd.

Hovenier Schiedam

TUINMAN SCHIEDAM EEN HOVENIER IN SCHIEDAM

Of u nu een eigen ontwerp heeft of ons een passend plan heeft laten maken, wij leggen uw tuin graag aan. Heeft u zelf al gekeken naar eventuele tegels, schuttingen, beplanting, vijver of overkapping? Of geeft u liever de voorkeur om hier gezamenlijk naar te kijken. Het is allemaal mogelijk.

Wij kunnen de materialen leveren en kunnen daar ook garantie op geven vanuit de leverancier. Wilt u liever zelf de materialen bestellen, dat kan uiteraard ook.

Wij beschikken over allerlei professionele apparatuur die het werken een stuk aangenamer maken om van uw zandbak een droomtuin te maken. Ook bij bestaande woningen en/of bedrijven kunnen wij de tuinen renoveren.

Is uw interesse gewekt? Maak dan vrijblijvend een afspraak om een offerte op te stellen en wellicht tot snel!

Hovenier Schiedam / Tuinman Schiedam Wat kost een gemiddelde tuin per m2 in Schiedam?

De kosten van een gemiddelde tuin per m2 kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de tuin, het ontwerp, de materiaalkeuze, de gewenste beplanting, de benodigde grondwerken en het arbeidsloon van de hovenier. Over het algemeen ligt de prijs voor het aanleggen van een tuin tussen de €50 en €150 per m2, maar dit kan ook hoger of lager uitvallen, afhankelijk van de specifieke wensen en eisen van de klant.

Als de tuin alleen bestraat hoeft te worden, liggen de kosten doorgaans lager, tussen de €30 en €80 per m2, afhankelijk van het type bestrating en de moeilijkheidsgraad van het leggen ervan. Ook voor alleen tuinonderhoud zijn er vaak verschillende tarieven mogelijk, afhankelijk van het soort werkzaamheden dat uitgevoerd moet worden en de frequentie ervan. Het is daarom verstandig om vooraf een duidelijke offerte aan te vragen bij een hovenier, zodat u precies weet wat u kunt verwachten qua kosten voor uw specifieke tuinproject.

Hovenier Schiedam / Tuinman Schiedam Wat kost een hovenier in Schiedam?

De kosten voor een hovenier kunnen sterk variëren, afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en de ervaring en kwaliteit van de hovenier. Over het algemeen hanteren hoveniers een uurtarief of een prijs per project. Het gemiddelde uurtarief van een hovenier ligt tussen de €30 en €60 per uur, afhankelijk van de regio en het type werkzaamheden.

Voor tuinaanlegprojecten hanteert een hovenier vaak een totaalprijs per m2, afhankelijk van de gewenste werkzaamheden en materialen. De gemiddelde kosten voor tuinaanleg liggen tussen de €50 en €150 per m2. Voor tuinonderhoud hanteert een hovenier vaak een prijs per uur, waarbij de kosten kunnen variëren tussen de €30 en €50 per uur.

Het is altijd verstandig om vooraf een duidelijke offerte aan te vragen bij een hovenier, zodat u precies weet wat u kunt verwachten qua kosten voor uw specifieke tuinproject.

Zie hier ons Tiktok account

Waar wacht u nog op?
Neem direct contact met ons op!


 

Hovenier Schiedam