Wil je de prijs van een hovenier weten? J van Stijn is open en transparant in de prijzen!


 15 jaar ervaring in het vak

 Persoonlijke offertes op maat, wij denken met u mee

 Focus op betaalbaarheid, betaal een vast tarief

 Sterk in communicatie en het houden aan afspraken

 Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1

Bij J. van Stijn ben je verzekerd van een vlotte & kwalitatieve samenwerking of het nou gaat om tuinonderhoud, aanleg of ontwerp.

Inhoudsopgave

 

Prijs van een hovenier

Op zoek naar een betrouwbare hovenier met scherpe prijzen? Bij Hovenier J van Stijn Tuinverzorging ben je aan het juiste adres! Wij bieden all-round hoveniersdiensten, waaronder tuinontwerp, tuinonderhoud en boomverzorging. Onze prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend en wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze service te verbeteren. Ontdek hier meer over onze diensten en tarieven.

Onze all-round hoveniersdiensten

Onze diensten zijn perfect voor particulieren die op zoek zijn naar een professionele en betrouwbare partner in tuinwerkzaamheden. Wij bieden diensten zoals tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinrenovatie en boomverzorging aan tegen gemiddeld kosten per m² en u kunt ons inhuren voor eenmalige taken of via onderhoudscontracten voor regelmatig onderhoud. Bekijk ons overzicht van alle diensten om te ontdekken hoe wij uw droomtuin kunnen creëren!

Prijs van een hovenier

Tuinontwerp

Bij Hovenier J van Stijn kunt u terecht voor 3D-ontwerpen met realistische visualisaties, advies en begeleiding bij de materiaalkeuze en inrichting van uw tuin. Ook bieden wij creatieve oplossingen voor specifieke wensen of uitdagingen. De kosten zijn gemiddeld €50 per m², maar dit is afhankelijk van uw specifieke ontwerp en materiaalkeuze. Zo heeft u altijd een overzichtelijke prijsopgave voordat wij aan de slag gaan. Huur ons in voor een uniek en persoonlijk tuinontwerp dat past bij uw budget!

Prijs van een hovenier

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is essentieel om uw tuin mooi en gezond te houden. Bij Hovenier J van Stijn Tuinverzorging bieden wij zowel regelmatig onderhoud op afroep als onderhoudscontracten aan die volledig zijn afgestemd op uw wensen. Wij verzorgen basiswerkzaamheden zoals snoeien, maaien en bemesten, maar ook gespecialiseerd onderhoud zoals boomverzorging behoort tot onze diensten.

Onze diensten voor tuinonderhoud:

 • Regelmatig onderhoud (op afroep of contractbasis)
 • Snoeien, maaien, bemesten en andere basiswerkzaamheden
 • Gespecialiseerd onderhoud zoals boomverzorging mogelijk

Bent u benieuwd naar de kosten voor het inhuren van een hovenier? Neem dan gerust contact met ons op voor een overzichtelijk bedrag per m² of vraag voor een totaalprijs vrijblijvend een offerte aan.

Tuinrenovatie

Is uw tuin toe aan een make-over? Bij Hovenier J van Stijn kunt u terecht voor tuinrenovaties. Wij kunnen uw bestaande tuin aanpassen en vernieuwen, inclusief het aanleggen of verplaatsen van beplanting en het vervangen van bestrating of schuttingen. De kosten voor een tuinrenovatie zijn afhankelijk van uw specifieke wensen en de omvang van het project. Wij komen graag langs om uw wensen door te nemen en een overzichtelijke prijsopgave te maken.

Schuttingen & Hekwerk

Bij Hovenier J van Stijn Tuinverzorging kunt u terecht voor (maatwerk) ontwerp, levering en plaatsing van schuttingen. Wilt u optimale privacy en veiligheid in uw tuin? Dan bieden wij ook bijpassend hekwerk aan. U heeft keuze uit verschillende materialen zoals hout, beton of metaal.

Bent u benieuwd naar de kosten per m² voor het inhuren van onze expertise? Neem dan gerust contact met ons op voor een overzichtelijk bedrag.

Boomverzorging

Vakkundige snoei-, plant- en kapprocedures door gecertificeerde boomspecialisten. Onze boomspecialisten hebben de benodigde certificaten in huis om uw bomen op deskundige wijze te verzorgen. Wij zorgen voor behoud, veiligheid en waarde-vermeerdering van uw bomen.

Inzetbaar bij alle typen bomen inclusief monumentale exemplaren. Geen boom is ons te groot of te klein, wij kunnen elke boom aanpakken! Ook voor monumentale bomen staan onze specialisten graag paraat.

 • Gecertificeerde boomspecialisten
 • Behoud/veiligheid/waardevermeerdering
 • Inzetbaar bij alle typen bomen inclusief monumentale exemplaren

(Sier)Bestrating

Onze ervaren stratenmakers werken met hoogwaardige materialen om zowel klassieke als moderne/vintage/stedelijke trends te realiseren, passend bij uw functionele wensen. Wij bieden ook op maat gemaakte legpatronen en kleuraanpassingen aan.

 • Keuze uit verschillende steensoorten
 • Advies over patronen en kleuren
 • Op maat gemaakte legpatronen mogelijk

Overige diensten

Bij Hovenier J van Stijn Tuinverzorging bieden wij niet alleen standaard tuinwerkzaamheden aan, maar ook andere diensten waar u misschien niet meteen aan denkt. Zo kunt u bij ons terecht voor de aanleg van vijvers en waterpartijen om uw tuin net dat extraatje te geven. Daarnaast kunnen we verlichtingsplannen maken voor sfeervolle tuinverlichting en adviseren wij over ecologisch tuinieren voor een duurzame leefomgeving. Voor meer informatie over inhuren of kosten per m² kunt u contact opnemen met ons team.

Onze prijzen

Onze prijzen zijn transparant en op maat gemaakt. Voor tuinonderhoud bieden wij zelfs onderhoudscontracten aan die volledig afgestemd zijn op uw wensen. Zo geniet u altijd van een goed onderhouden tuin zonder verrassingen achteraf.

Transparante kosten

Bij Hovenier J van Stijn Tuinverzorging zorgen we voor transparante kosten, omdat u als particulier wilt weten waar u aan toe bent. Daarom werken wij met een vast uurtarief voor specifieke taken, zonder verborgen kosten of extra toeslagen. We maken duidelijke afspraken over betaling en facturatie, zodat alles helder is voor onze klanten.

Onze transparante kosten omvatten:

 • Vast uurloon, vaste prijs of duidelijke richtprijs
 • Geen verborgen of extra toeslagen
 • Duidelijke afspraken over betaling en facturatie

Offerte op maat

Gepersonaliseerde offertes gebaseerd op uw wensen

Bij Hovenier J van Stijn Tuinverzorging stellen wij graag een offerte op maat voor u samen. Wij houden rekening met uw specifieke wensen en behoeften, zodat onze diensten perfect aansluiten bij uw situatie. Onze offertes zijn volledig transparant en specificeren duidelijk alle werkzaamheden en kosten.

Transparante specificatie van de werkzaamheden en kosten

Wij vinden het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent bij het laten uitvoeren van tuinwerkzaamheden. Daarom bieden wij altijd een heldere specificatie van alle werkzaamheden die worden uitgevoerd, inclusief de bijkomende kosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan achteraf.

Mogelijkheid tot aanpassingen in de offerte naar uw wens:

Wanneer onze gepersonaliseerde offerte niet helemaal aansluit bij wat u zoekt, dan is er altijd ruimte voor aanpassingen naar uw wens. Wij gaan graag met u in gesprek om tot de beste oplossing te komen die past binnen uw budget.

 • Gepersonaliseerde offertes gebaseerd op uw wensen
 • Transparante specificatie van de werkzaamheden en kosten
 • Mogelijkheid tot aanpassingen in de offerte naar uw wens

Onderhoudscontracten

Met onze onderhoudscontracten geniet u van periodiek onderhoud tegen voordelige tarieven. Bovendien garanderen wij een snelle responstijd bij calamiteiten of problemen en biedt regelmatige inspectie de mogelijkheid om mogelijke problemen te identificeren en op te lossen voordat deze uitgroeien tot grotere kwesties. Zo blijft uw tuin altijd in topconditie met minimale zorgen voor u als klant.

Onze meerwaarde

zit hem in onze vakkundige en ervaren aanpak. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar een uniek tuinontwerp dat past binnen uw budget. Daarnaast bieden wij onderhoudscontracten op maat, zodat u altijd verzekerd bent van een goed onderhouden tuin. Zoekt u een hovenier met oog voor detail? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vakkundig en ervaren

Onze allround hoveniersdiensten worden uitgevoerd door vakkundige en ervaren professionals. Wij beschikken over ruime kennis van planten- en bloemensoorten, hebben expertise in tuinontwerp, tuinaanleg én jarenlange ervaring met onderhoudswerkzaamheden. Of het nu gaat om eenmalig werk of een onderhoudscontract, wij zorgen altijd voor een perfect onderhouden tuin die volledig aansluit bij uw wensen.

Persoonlijk en klantgericht

Altijd oog voor de wensen van de klant: Bij Hovenier J van Stijn Tuinverzorging staat de klant centraal. Wij vinden het belangrijk om uw persoonlijke wensen te begrijpen en deze te vertalen naar een uniek tuinontwerp of onderhoudsplan.

Uitgebreide intakegesprekken om behoeften te begrijpen: Voordat wij aan de slag gaan, nemen wij uitgebreid de tijd om uw behoeften en verwachtingen in kaart te brengen. Zo kunnen wij onze dienstverlening op maat maken en ervoor zorgen dat u volledig tevreden bent.

Flexibele diensverlening op maat gemaakt voor elke klant:

Bij Hovenier J van Stijn Tuinverzorging bieden we flexibele dienstverlening die aansluit bij uw specifieke situatie. Of het nu gaat om een eenmalige snoeibeurt of regelmatig onderhoud, wij passen onze service aan op wat u nodig heeft.

Duurzaam en milieubewust

Wij doen ons best om duurzame en milieubewuste methodes te gebruiken bij al onze diensten. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden:

 • Wij maken gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen bij ongediertebestrijding
 • U krijgt éénopéén advies over het gebruik van duurzame materialen zoals hout, steen, etc.
 • Bij het onderhouden of aanleggen van uw tuin maken wij graag gebruik van ‘groene’ methodes

Bent u op zoek naar een hovenier die rekening houdt met het milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan? Dan bent u bij Hovenier J van Stijn Tuinverzorging aan het juiste adres.

Vergeet ons ook niet te volgen op Tiktok voor meer tuinupdates!

 

Waar wacht u nog op?
Neem direct contact met ons op!


 

Prijs van een hovenier