Een nieuwe schutting laten plaatsen?


 15 jaar ervaring in het vak

 Persoonlijke offertes op maat, wij denken met u mee

 Focus op betaalbaarheid, betaal een vast tarief

 Sterk in communicatie en het houden aan afspraken

 Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1

Bij J. van Stijn ben je verzekerd van een vlotte & kwalitatieve samenwerking of het nou gaat om tuinonderhoud, aanleg of ontwerp.

Inhoudsopgave

 

schutting laten plaatsen

Wilt u een nieuwe schutting in uw tuin laten plaatsen? Laat deze passen bij de stijl van uw huis en tuin. Dan heeft u de perfecte omlijsting. Dit schept orde en rust. Tenminste, als ervaren specialisten uw (houten) schutting plaatsen. Want dan staat deze nog lang recht, op een duurzame en betaalbare manier. Wij bewijzen dat iedere goedkope schutting, duurzame schutting of composieten schutting er sjiek uit kan zien. Perfectie in uw tuin, tegen een redelijke prijs? Dan wilt u ons uw schutting laten plaatsen! Neem hiervoor nu contact met ons op!

Waarom een schutting uitbesteden?

Het kan u zomaar gebeuren: u heeft een aantal schuttingdelen gekocht en staat op het punt de oude schutting te verwijderen. Misschien heeft u al tijdens het schutting plaatsen geen zin meer. Of het blijkt toch te veel werk en moeite te gaan kosten. Gelukkig kunt u ook dan nog uw schutting laten plaatsen. Kosten-technisch is dit geen probleem. Wij weten met alle soorten schuttingdelen het beste resultaat te leveren. Kaarsrecht, goed sluitend en toekomstbestendig.

Verschillende soorten schuttingen

Uw perfecte soort schutting? De schutting die past bij uw huis, smaak, tuin én budget. Eentje die u ook makkelijk kunt (laten) plaatsen. Afhankelijk hiervan kiest u voor bijvoorbeeld schuttingdelen van de volgende materialen: een hardhouten schutting, beton-schutting, hout-beton-schutting, bamboe-schutting (met prijzen lager dan hout!), wilgentenen-schutting (grove structuur), en zelfs kunststof schuttingen (minder onderhoud!).

Schutting laten plaatsen? Offerte op maat!

Wat zijn uw wensen? Welk materiaal schutting laten plaatsen? Hoeveel delen heeft u nodig per strekkende meter (aantal meter schutting)? Gaat u het liefst voor een langere levensduur? Wat zal het schutting plaatsen kosten? Allemaal vragen waarop wij u graag antwoord geven. Met ons advies, gebaseerd op jarenlange ervaring in het schutting plaatsen, zult u een betere afweging maken.

Hout/beton schutting

Veel schuttingen plaatsen wij in zowel houten als betonnen uitvoering. Houten schuttingen zijn hierbij natuurlijk de norm. Aan de andere kant: beton is ook gangbaar geworden. Vooral betonnen palen en onderkanten zorgen voor een strakke en gemakkelijke plaatsing, wat relatief goedkoop is. Wat zijn van de verschillende voordelen van het plaatsen van een schutting van deze materialen?

Houten schutting

Een houten schutting is altijd mooi. Vooral omdat er een enorm aanbod bestaat, die wij allemaal leveren. Hierbij zijn verantwoorde schuttingdelen en duurzame palen populair. Toch hoeft u niet direct te gaan voor een hardhouten poort of schutting. Tegenwoordig kan geïmpregneerd hout zoals vuren-hout ook zeer duurzaam en zelfs betaalbaar zijn.

Hout-beton-schutting

Een schutting van hout én beton ziet er statig uit. Het combineert het robuuste uiterlijk van hout met de lange levensduur van beton. Vaak is het onderste gedeelte van zo een schutting beton, net als de palen. Hierdoor is de hout-beton-schutting veel minder gevoelig voor vocht en vorst. Een flinke storm zal deze schutting dan ook niet snel om krijgen. Ook een hout-beton-schutting plaatsen? Kies voor onze expertise en ervaring!

Natuurlijke schutting

Heeft u hart voor het milieu en wilt u dat uw tuin daarbij past? Hierbij hoort natuurlijk een verantwoorde ‘organische’ schutting. Een houten schutting ligt dan al snel voor de hand. Maar u kunt ook een nóg natuurlijkere schuttingen laten plaatsen! Vooral gevlochten delen zorgen voor prachtige schuttingen met een romantische sfeer. U kunt er klimop-planten tegenaan laten groeien. Behalve een fraaie natuurlijke uitstraling is de lange levensduur een voordeel. Bovendien klimop gratis!

U kunt dan zeker wel trots zijn op uw schutting. Want hoeveel andere mensen kunnen zeggen dat zij een levende schutting laten plaatsen?

Kunststof schutting

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een kunststof schutting. Hierbij heeft u keuze uit veel verschillende soorten en kleuren. Zo kunt u ook voor uw tuin kunt de ideale schutting laten plaatsen. Het voordeel van een dergelijke schutting: u hoeft deze niet steeds te schilderen. Bovendien gaat de montage ook makkelijk. Een composieten schutting kan zelfs precies op een houten lijken.

Wat kost een schutting plaatsen in dat geval? Meestal tussen de 100 en 200 euro. Gunstige schutting-prijzen dus, wat een groot verschil maakt per strekkende meter!

Heeft u een idee voor overige materialen? Of wilt u zeker weten dat u de juiste, fraaiste en voordeligste schutting plaatst? Laat u dan goed informeren.

Neem gerust contact op via info@jvanstijn.nl of bel ons direct via 0640860479 om te zien hoe we kunnen helpen bij uw volgende project!

Wilt u op de hoogte blijven via onze sociale kanalen? Volg ons nu via Facebook of Instagram!

Waar wacht u nog op?
Neem direct contact met ons op!