Hovenier in Bleiswijk? Kies voor J van Stijn!


 15 jaar ervaring in het vak

 Persoonlijke offertes op maat, wij denken met u mee

 Focus op betaalbaarheid, betaal een vast tarief

 Sterk in communicatie en het houden aan afspraken

 Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1

Bij J. van Stijn ben je verzekerd van een vlotte & kwalitatieve samenwerking of het nou gaat om tuinonderhoud, aanleg of ontwerp.

Hovenier Bleiswijk nodig? Kies voor J. van Stijn Tuinverzorging

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren hovenier in Bleiswijk? Zoek niet verder dan J. van Stijn Tuinverzorging! Ons deskundige team biedt een scala aan diensten voor particulieren, waaronder tuinaanleg en renovatie, boom snoeien en schutting plaatsen. Lees verder waarom wij de beste keuze zijn voor al uw tuinbehoeften. 

U kunt direct contact opnemen met ons via de mail: info@jvanstijn.nl of bellen via 0640860479

 

Hovenier Zuid-Holland

Hoveniersdiensten in Bleiswijk

J. van Stijn Tuinverzorging biedt professionele hoveniersdiensten in Bleiswijk en omstreken. Of u nu uw tuin wilt laten aanleggen of renoveren, bomen wilt laten snoeien of een nieuwe schutting wilt plaatsen, ons ervaren team staat voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in beplanting, bemesten en bestrating, zodat uw tuin er op zijn best uitziet! Bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging bent u verzekerd van de beste service en kwaliteit die aan al uw wensen voldoet. Neem contact met ons op via info@jvanstijn.nl of bel naar 0640860479 voor meer informatie over onze diensten.

Of vraag direct een offerte aan;

Tuinaanleg en -renovatie

Bij J. van Stijn Tuinverzorging bieden wij advies op maat voor de inrichting van uw tuin. Onze hoveniers zorgen voor een ontwerp dat volledig aan uw wensen voldoet en legt deze graag voor u aan. Wilt u bestrating, vijvers, terrassen of meer laten plaatsen? Geen probleem! Bovendien kunnen wij u adviseren over het bemesten en beplanten van uw tuin zodat deze er op zijn beste uit zal zien.

Ons team heeft ruime ervaring met het aanleggen van diverse soorten bestrating en werken hard om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Met onze expertise transformeren we bijvoorbeeld de Bloemenlusttuinen in Bleiswijk tot een prachtige plek waar men kan genieten van bloeiende planten en bomen tijdens elk seizoen. Kies daarom voor J. van Stijn Tuinverzorging als betrouwbare hovenier die al jarenlang bekend is in Bleiswijk en omstreken!

Bomen snoeien

Professionele boomverzorging is van groot belang om uw tuin veilig en gezond te houden. Bij J. van Stijn Tuinverzorging bieden wij gespecialiseerde snoeidiensten aan om ervoor te zorgen dat uw bomen op de beste manier worden verzorgd. Onze experts kunnen veilig snoeien op hoogtes en verwijderen dode bomen of takken, waardoor u een gerust gevoel heeft.

Onze diensten voor het snoeien van bomen omvatten:

 • Snoeien op veilige wijze
 • Verwijderen van dode bomen of takken
 • Bemesten en beplantingadvies

Bent u in Bleiswijk op zoek naar professionele boomverzorgers? Wij bij J. Van Stijn Tuinverzorging hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van bomen in de regio Rotterdam. Neem direct contact met ons op via info@jvanstijn.nl of bel 0640860479 voor meer informatie over onze uitgebreide diensten als hoveniersbedrijf in Bleiswijk.

Schutting plaatsen of vervangen

Vakkundig plaatsen of vervangen van schuttingen is een belangrijk onderdeel van tuinonderhoud. Bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging hebben wij jarenlange ervaring in het plaatsen en vervangen van verschillende soorten schuttingen, zoals hout, beton en meer. Wij adviseren u graag over welk type schutting het beste past bij uw wensen.

Andere relevante informatie die we kunnen bieden zijn:

 • Diverse materialen beschikbaar (hout, beton, etc.)
 • Advies over welk type schutting het beste past bij uw wensen

Bent u op zoek naar onze diensten als hovenier in Bleiswijk? Neem dan contact met ons op via info@jvanstijn.nl of bel ons direct op 0640860479!

Waarom kiezen voor J. van Stijn Tuinverzorging?

Bij ons bent u verzekerd van jarenlange ervaring en vakmanschap op het gebied van tuinaanleg, -onderhoud en boomverzorging. Bovendien bieden wij persoonlijke benadering en maatwerk, zodat uw ideeën en wensen tot leven worden gebracht in uw droomtuin.

Jarenlange ervaring en vakmanschap

Ons team van gediplomeerde hoveniers heeft ruime ervaring opgebouwd in het aanleggen en renoveren van verschillende soorten tuinen. Daarnaast zijn wij ook specialisten in het selecteren en plaatsen van diverse soorten beplanting. Met onze expertise zorgen wij voor een persoonlijke benadering met maatwerk oplossingen die passen bij uw wensen en de omgeving. Kies voor vakmanschap, kies voor Hovenier Bleiswijk J. van Stijn Tuinverzorging.

Persoonlijke benadering en maatwerk

Onze persoonlijke benadering is wat ons onderscheidt van de rest. Bij J. van Stijn Tuinverzorging staat luisteren naar de klant centraal. Wij zorgen ervoor dat uw wensen en behoeften voorop staan bij het ontwerpen van uw droomtuin of het renoveren van uw huidige tuin. Daarnaast bieden wij advies op maat voor ieder budget, zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Onze diensten:

 • Luisteren naar de klant is ons motto
 • Ontwerp op basis van uw wensen en behoeften
 • Advies op maat voor ieder budget

Werkzaam in Bleiswijk en omstreken

Onze hoveniers hebben diepgaande kennis van de lokale grondsoorten en zijn bekend met de plaatselijke flora & fauna. Zo kunnen wij uw tuin optimaal verzorgen en onderhouden. Daarnaast staan wij bekend om onze snelle respons- en werktermijnen voor een efficiënte service in Bleiswijk en omstreken. Kies voor J. van Stijn Tuinverzorging voor professionele hoveniersdiensten waarbij kwaliteit, snelheid en expertise bovenaan staan.

Kwalitatieve materialen en duurzame oplossingen

Ons team van J. van Stijn Tuinverzorging werkt alleen met hoogwaardige materialen, gereedschappen en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw tuin er niet alleen mooi uitziet, maar ook lang meegaat. Daarnaast houden wij rekening met het milieu bij tuinontwerp, -aanlegging en onderhoud. Hieronder vindt u een aantal ‘groene’ opties die wij aanbieden:

 • Advies over duurzame oplossingen voor uw tuin
 • Implementatie van groene energiebronnen zoals zonnepanelen
 • Installatie van regentonnen om water te besparen

Bij J. van Stijn Tuinverzorging bieden we kwalitatieve materialen en duurzame oplossingen voor elke klus in uw tuin!

Contact en offerte aanvragen

Bij J. van Stijn Tuinverzorging hebben we verschillende manieren om in contact te komen met onze klanten. Je kunt ons bellen, e-mailen of het contactformulier op onze website invullen. Wanneer je een offerte aanvraagt, is het belangrijk dat je ons voorziet van zo veel mogelijk informatie over jouw tuinproject. Denk hierbij aan de afmetingen van de tuin en eventuele specifieke wensen die je hebt.

Wanneer je meerdere offertes vergelijkt, is het belangrijk om niet alleen naar de prijs te kijken maar ook naar wat er precies wordt aangeboden. Let bijvoorbeeld goed op welke werkzaamheden zijn inbegrepen en of er garantie wordt gegeven op het werk dat wordt uitgevoerd. Bij J. van Stijn Tuinverzorging streven wij ernaar om altijd transparant te zijn in onze offertes en duidelijkheid te bieden over wat onze diensten inhouden zodat jij als klant precies weet waarvoor je betaalt en wat je kunt verwachten van ons hoveniersbedrijf in Bleiswijk!

Waar wacht u nog op?
Neem direct contact met ons op!


 

Hovenier Bleiswijk