Abonnement Tuinonderhoud / tuinman

WIJ KUNNEN U VOLLEDIG ONTZORGEN met een abonnement tuinonderhoud

Abonnement tuinonderhoud

Bent u opzoek naar een abonnement voor Tuinonderhoud met tuinman in de regio Rotterdam?

Wil u graag uw bomen laten snoeien of juist een schutting vervangen of laten plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in de regio Rotterdam en omstreken. Dus bent u opzoek naar een hovenier in de regio Rotterdam, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij werken tot ca 15km rondom Rotterdam.

ONTWERP

AANLEG & (SIER)BESTRATING

MAANDELIJKSE ABONNEMENTEN

GROEN ONDERHOUD

PROCESSIERUPS BESTRIJDING

MAANDELIJKS TUINONDERHOUD

Of u nu een eigen ontwerp heeft of ons een passend plan heeft laten maken, wij leggen uw tuin graag aan. Heeft u zelf al gekeken naar eventuele tegels, schuttingen, beplanting, vijver of overkapping? Of geeft u liever de voorkeur om hier gezamenlijk naar te kijken. Wilt u liever een jaarcontract of eenmalig tuinonderhoud? Het is allemaal mogelijk. Goedkoop tuinonderhoud bestaat eigenlijk niet, want goedkoop is duurkoop. Wellicht heeft u weleens gehoord van de zogenoemde tuinstudent. Zij hebben niet echt ervaring maar doen dit naast een studie die waarschijnlijk niets te maken heeft met de tuin. Daarnaast is het vaak ook niet mogelijk om een jaarcontract tuinonderhoud af te sluiten, aangezien hun focus op de studie ligt.

Wij kunnen de materialen leveren en kunnen daar ook garantie op geven vanuit de leverancier. Wilt u liever zelf de materialen bestellen, dat kan uiteraard ook.

Wij beschikken over allerlei professionele apparatuur die het werken een stuk aangenamer maken om van uw zandbak een droomtuin te maken. Ook bij bestaande woningen en/of bedrijven kunnen wij de tuinen renoveren.

Is uw interesse gewekt? Wilt u weten wat de tuinonderhoud kosten zijn? Maak dan vrijblijvend een afspraak om een offerte op te stellen en wellicht tot snel!

www.jvanstijn.nl

U kunt ons bellen of whatsappen via +31640860479, een mail sturen naar info@jvanstijn.nl of doormiddel van het contactformulier. Kijk ook eens op de hoofdpagina: www.jvanstijn.nl

Offerte aanvragen

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN...

J.VAN STIJN TUINVERZORGING is voor ons een betrouwbaar en kundig bedrijf gebleken, die kwalitatief goed werk leveren voor een redelijke prijs.

Dongelmans

Leuke, nette, aardige jongens. Harde werkers.

R. Faas

Goed meedenken vooraf en erg vriendelijk. Hard en netjes werkend tijdens de klus.

C. Lakens

TUINONTWERP

Ieder tuinontwerp is uniek omdat ook onze opdrachtgevers dat zijn. Wij houden rekening met uw wensen, de beschikbare buitenruimte en uw budget. Wij vertalen dit door naar een kloppend en uniek tuinontwerp waarin u zich herkent en welke de juiste sfeer uitademt.

Bij een goed tuinontwerp zijn de juiste balans, vlakverdeling en het creëren van mooie zichtlijnen essentieel. Maar ook een kloppend beplantingsplan waarbij rekening gehouden wordt met de omgeving van de tuin en de seizoenen is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp. Helder en duidelijk, kort maar krachtig.

TUINONDERHOUD

Een mooie tuin verdient goed onderhoud. Wij kunnen alle soorten onderhoud voor u verrichten. We maaien het gras, knippen de hagen, snoeien bomen en heesters en maken de borders onkruidvrij.

We kunnen eenmalig aan de slag gaan, maar u kunt ook gebruikmaken van een onderhoudscontract dat volledig is afgestemd op uw wensen. U bepaalt dus zelf hoe vaak wij langskomen en welk onderhoud wij verrichten. Zo bent u altijd verzekerd van een vakkundig onderhouden tuin.

Ook voor bedrijven, stichtingen, recreatiewoningen en VVE’s kunnen wij het onderhoud verrichten, bij sommige bedrijven is het verplicht om een VCA certificaat te hebben om überhaupt op het terrein te mogen komen. Geen nood, deze papieren hebben wij op zak.

Net als bij het particuliere tuinonderhoud bepaalt u zelf hoe vaak we langskomen en welk onderhoud we uitvoeren.

Wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Dan kunt u het beste bellen of mailen voor een afspraak om een vrijblijvende offerte op te vragen.

www.jvanstijn.nl

https://www.jvanstijn.nl/hovenier-rotterdam/

https://www.jvanstijn.nl/hovenier-delft/

https://www.jvanstijn.nl/zoetermeer/

http://www.vhg.nl

OVER ONS

De liefde en de passie voor het vak zit er al sinds jongs af aan in. Het begon allemaal toen wij een jaar of 6 waren. Met de bakfiets vol tuingereedschap gingen wij na schooltijd en in het weekend langs bij de mensen en belden wij aan om te vragen of wij de tuin konden onderhouden. Dat werkte, zodoende een heel klantenbestand opgebouwd op jonge leeftijd. Om het vak echt onder de knie te krijgen was het noodzaak om van echte vakmannen het ambacht te leren, zogezegd zo gedaan. Na jarenlange ervaring, alle kneepjes van het vak geleerd te hebben was de grote stap aangebroken van zelf ondernemen.

Offerte aanvragen