Haag verwijderen? Wij zijn úw specialist!


 15 jaar ervaring in het vak

 Persoonlijke offertes op maat, wij denken met u mee

 Focus op betaalbaarheid, betaal een vast tarief

 Sterk in communicatie en het houden aan afspraken

 Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1

Bij J. van Stijn ben je verzekerd van een vlotte & kwalitatieve samenwerking of het nou gaat om tuinonderhoud, aanleg of ontwerp.

Inhoudsopgave

 

haag verwijderen

Haag verwijderen

Een haag verwijderen gaat en doet u niet zo maar. Geen nood bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in de regio Rotterdam en omstreken. Dus bent u opzoek naar een hovenier in de regio Rotterdam, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij werken tot ca 15km rondom Rotterdam.

ONTWERP

AANLEG & (SIER)BESTRATING

Haag verwijderen? Hier zijn de stappen die u moet volgen!

Wilt u graag uw haag verwijderen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Het verwijderen van een haag kan een uitdagende klus zijn en het is belangrijk om dit op de juiste manier te doen om schade aan uw tuin en omgeving te voorkomen. In dit artikel delen wij de stappen die u moet volgen om uw haag veilig en professioneel te verwijderen. Lees verder om te ontdekken hoe u deze klus gemakkelijk kunt klaren met behulp van onze tips en expertise.

Hagen snoeien en bijhouden?

Voordat u begint met het verwijderen van uw haag, is het belangrijk om te controleren of er geen vogels of andere dieren in de haag zitten. Verwijder de haag niet als er nesten aanwezig zijn, wacht tot de dieren zijn uitgevlogen. Zodra u zeker weet dat er geen nesten zijn, kunt u beginnen met het snoeien van de haag. Snoei de haag tot een hoogte van ongeveer 30 centimeter boven de grond. Dit helpt bij het verwijderen van de wortels en maakt het gemakkelijker om de haag uit de grond te trekken.

Haag verwijderen?

Nu de haag is gesnoeid, kunt u beginnen met het verwijderen van de wortels. Graaf rondom de haag tot u de wortels heeft blootgelegd en begin vervolgens met het voorzichtig trekken van de haag uit de grond. Als de wortels te diep zijn, gebruik dan een schop om ze door te snijden. Verwijder alle resterende wortels en vul het gat op met aarde. Vergeet niet om de aarde goed aan te drukken, zodat de omgeving weer vlak en stabiel wordt. Het is raadzaam om de vrijgekomen grond te verplaatsen naar een andere plek in uw tuin, zodat u geen extra grond hoeft te kopen.

Hulp nodig?

Of u nu een eigen ontwerp heeft of ons een passend plan heeft laten maken, wij leggen uw tuin graag aan. Heeft u zelf al gekeken naar eventuele tegels, schuttingen, beplanting, vijver of overkapping? Of geeft u liever de voorkeur om hier gezamenlijk naar te kijken. Het is allemaal mogelijk.

Wij kunnen de materialen leveren en kunnen daar ook garantie op geven vanuit de leverancier. Wilt u liever zelf de materialen bestellen, dat kan uiteraard ook.

Wij beschikken over allerlei professionele apparatuur die het werken een stuk aangenamer maken om van uw zandbak een droomtuin te maken. Ook bij bestaande woningen en/of bedrijven kunnen wij de tuinen renoveren.

Is uw interesse gewekt? Maak dan vrijblijvend een afspraak om een offerte op te stellen en wellicht tot snel!

Haag verwijderen prijs

Voor veel mensen is het verwijderen van een haag een lastige klus. Het kost veel tijd en inspanning om de klus goed uit te voeren. Als u professionele hulp nodig heeft bij het verwijderen van uw haag, dan bent u bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging aan het juiste adres. Onze ervaren hoveniers kunnen uw haag veilig en efficiënt verwijderen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen aan uw tuin. Wilt u weten wat de kosten zijn van het verwijderen van uw haag? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van professioneel advies.

Haag verwijderen vergunning

Voordat u begint met het verwijderen van uw haag, is het belangrijk om na te gaan of u een vergunning nodig heeft. In sommige gevallen kan het verwijderen van een haag namelijk onderhevig zijn aan lokale wetgeving en kan het vereist zijn om een vergunning aan te vragen. Bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging hebben wij ruime ervaring met het aanvragen van vergunningen en kunnen wij u hierbij helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het aanvragen van een vergunning en de mogelijke kosten die hieraan verbonden zijn. Zo weet u zeker dat u geen risico loopt op boetes of andere juridische problemen bij het verwijderen van uw haag.

Heg verwijderen machine

Als u besluit om zelf uw haag te verwijderen, is het wellicht handig om te weten welk gereedschap u nodig heeft. Voor het verwijderen van een haag heeft u in ieder geval een goede takkenschaar, een snoeizaag en een schop nodig. Bij het gebruik van gereedschap is het belangrijk om veiligheidsmaatregelen te nemen, zoals het dragen van handschoenen, een veiligheidsbril en stevige schoenen. Bovendien kan het verwijderen van een haag met de hand behoorlijk arbeidsintensief zijn. Overweeg daarom ook om gebruik te maken van een machine, zoals een graafmachine of een stronkenfrees, om het werk gemakkelijker te maken en sneller te voltooien.

Of u nu besluit om zelf uw haag te verwijderen of professionele hulp in te schakelen, Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging staat voor u klaar om u te helpen bij het verwijderen van uw haag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en professioneel advies. Samen zorgen we ervoor dat uw tuin er weer netjes en verzorgd uitziet.

haag verwijderen-1

Heg verwijderen schutting plaatsen

Nadat u uw haag heeft verwijderd, wilt u misschien een nieuwe schutting plaatsen om de privacy en veiligheid van uw tuin te waarborgen. Bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging hebben wij ruime ervaring in het plaatsen van schuttingen en kunnen wij u adviseren over het beste materiaal en ontwerp voor uw tuin. Wij bieden verschillende soorten schuttingen aan, zoals houten schuttingen, betonnen schuttingen en composiet schuttingen. Ook kunnen wij uw oude schutting afvoeren en groenafval stam voor stam afbreken en afvoeren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het opruimen van uw tuin na het verwijderen van uw haag.

Wacht niet langer en neem contact met ons op voor professionele hulp bij het verwijderen van uw haag en het plaatsen van uw nieuwe schutting. Bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging streven we altijd naar het leveren van hoogwaardige kwaliteit en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Wij zijn werkzaam in de regio RotterdamDelft en omstreken en staan altijd voor u klaar om uw tuinplannen te realiseren en uw tuin te onderhouden. Of het nu gaat om tuinaanleg, tuinonderhoud of boomverzorging, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd netjes en verzorgd uitziet, zodat u optimaal kunt genieten van uw buitenruimte.

Bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging vinden we het belangrijk om onze werkzaamheden op een duurzame en verantwoorde manier uit te voeren. Zo zorgen we ervoor dat al het groenafval wordt afgevoerd en op de juiste manier wordt verwerkt. Ook gebruiken we alleen gereedschap en materialen van hoge kwaliteit, zodat we duurzame oplossingen kunnen bieden voor uw tuin. Kortom, bij ons bent u verzekerd van een professionele en milieubewuste aanpak. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen bij het realiseren van uw droomtuin!

Wortels beukenhaag verwijderen

Heeft u een beukenhaag die u wilt verwijderen? Bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van alle soorten heggen, inclusief de wortels. Het verwijderen van de wortels van een beukenhaag kan een lastige klus zijn, maar met onze professionele hulp bent u verzekerd van een efficiënte en vakkundige aanpak.

Onze ervaren hoveniers beschikken over de juiste gereedschappen en technieken om de wortels van uw beukenhaag veilig en volledig te verwijderen. Na het verwijderen van de wortels zorgen wij ervoor dat al het groenafval wordt afgevoerd en op de juiste manier wordt verwerkt. Zo kunt u genieten van een netjes en opgeruimd uitziende tuin zonder zorgen over het afvoeren van overtollig groenafval. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen bij het verwijderen van uw beukenhaag en het realiseren van uw droomtuin!

Hoe haag verwijderen

Wilt u een haag verwijderen in uw tuin? Het verwijderen van een haag kan een behoorlijke klus zijn, zeker als u niet over de juiste gereedschappen en kennis beschikt. Bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging kunnen wij u helpen bij het verwijderen van uw haag op een efficiënte en professionele manier.

Onze ervaren hoveniers beschikken over de juiste gereedschappen en technieken om uw haag volledig te verwijderen, inclusief de wortels. Na het verwijderen van de haag zorgen wij ervoor dat al het groenafval wordt afgevoerd en op de juiste manier wordt verwerkt. Zo kunt u genieten van een tuin die klaar is voor een nieuwe start.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het verwijderen van uw haag en laat ons u helpen bij het realiseren van uw droomtuin!

Struiken laten verwijderen

Heeft u struiken die u wilt laten verwijderen uit uw tuin? Bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging helpen wij u graag bij het verwijderen van alle soorten struiken. Onze ervaren hoveniers beschikken over de juiste gereedschappen en technieken om uw struiken veilig en efficiënt te verwijderen, inclusief de wortels.

Na het verwijderen van de struiken zorgen wij ervoor dat al het groenafval wordt afgevoerd en op de juiste manier wordt verwerkt. Zo kunt u genieten van een netjes en opgeruimd uitziende tuin zonder zorgen over het afvoeren van overtollig groenafval.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het laten verwijderen van uw struiken en laat ons u helpen bij het realiseren van uw droomtuin!

Het verwijderen van heggen

Heeft u een heg in uw tuin die u wilt laten verwijderen? Het kan een lastige klus zijn om een heg te verwijderen, vooral als deze al een tijdje in uw tuin staat en de wortels diep geworteld zijn in de grond. Bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging helpen wij u graag bij het verwijderen van uw heg op een efficiënte en professionele manier.

Onze ervaren hoveniers beschikken over de juiste gereedschappen en technieken om uw heg volledig te verwijderen, inclusief de wortels. We maken gebruik van een stam- en wortelfrees, spade en bijl om de klus te klaren. Na het verwijderen van de heg zorgen wij ervoor dat al het groenafval wordt afgevoerd en op de juiste manier wordt verwerkt. Zo kunt u genieten van een tuin die klaar is voor een nieuwe start.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het verwijderen van uw heg en laat ons u helpen bij het realiseren van uw droomtuin!

Online planten kopen

Bent u op zoek naar nieuwe planten om uw tuin te verfraaien? Bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging kunt u nu ook online planten kopen! Vanuit het comfort van uw eigen huis kunt u bij ons een breed assortiment aan planten bestellen, van bloeiende struiken tot kleurrijke bloemen.

Onze ervaren hoveniers selecteren de mooiste planten voor u en zorgen voor een snelle en professionele bezorging. Daarnaast geven wij u graag advies over welke planten het beste bij uw tuinplannen passen en hoe u ze het beste kunt verzorgen.

Kijk op onze website en bel ons voor actuele aanbod en plaats uw bestelling vandaag nog. Zo kunt u binnenkort genieten van een prachtige tuin met de mooiste planten!

Tuinontwerp

Ieder tuinontwerp is uniek omdat ook onze opdrachtgevers dat zijn. Wij houden rekening met uw wensen, de beschikbare buitenruimte en uw budget. Wij vertalen dit door naar een kloppend en uniek tuinontwerp waarin u zich herkent en welke de juiste sfeer uitademt.

Bij een goed tuinontwerp zijn de juiste balans, vlakverdeling en het creëren van mooie zichtlijnen essentieel. Maar ook een kloppend beplantingsplan waarbij rekening gehouden wordt met de omgeving van de tuin en de seizoenen is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp. Helder en duidelijk, kort maar krachtig.

Een mooie tuin verdient goed onderhoud. Wij kunnen alle soorten onderhoud voor u verrichten. We maaien het gras, knippen de hagen, snoeien bomen en heesters en maken de borders onkruidvrij.

We kunnen eenmalig aan de slag gaan, maar u kunt ook gebruikmaken van een onderhoudscontract dat volledig is afgestemd op uw wensen. U bepaalt dus zelf hoe vaak wij langskomen en welk onderhoud wij verrichten. Zo bent u altijd verzekerd van een vakkundig onderhouden tuin.

Ook voor bedrijven, stichtingen, recreatiewoningen en VVE’s kunnen wij het onderhoud verrichten, bij sommige bedrijven is het verplicht om een VCA certificaat te hebben om überhaupt op het terrein te mogen komen. Geen nood, deze papieren hebben wij op zak.

Net als bij het particuliere tuinonderhoud bepaalt u zelf hoe vaak we langskomen en welk onderhoud we uitvoeren.

Wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Dan kunt u het beste bellen of mailen voor een afspraak om een vrijblijvende offerte op te vragen.

 

Waar wacht u nog op?
Neem direct contact met ons op!


 

haag verwijderen-2