Sneeuwruimen? Wij weten hoe!


 15 jaar ervaring in het vak

 Persoonlijke offertes op maat, wij denken met u mee

 Focus op betaalbaarheid, betaal een vast tarief

 Sterk in communicatie en het houden aan afspraken

 Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1

Bij J. van Stijn ben je verzekerd van een vlotte & kwalitatieve samenwerking of het nou gaat om tuinonderhoud, aanleg of ontwerp.

Inhoudsopgave

 

sneeuwruimen

Sneeuwruimen kost tijd en moeite. Bovendien heeft de juiste gereedschappen nodig. Eigenlijk altijd als u in tijdnood zit. Misschien moeten uw (klein)kinderen naar/van school, moet u naar uw werk, of wilde u nog snel boodschappen doen. Nu niet bepaald ideale momenten om naar uw sneeuwschoenen te zoeken en deze van zolder te halen, of uw strooizout achter uit de kast te vissen. En ondertussen blijft de sneeuw maar vallen. U heeft simpelweg geen tijd, geen zin, geen spullen.

Daarom kiest u hovenier J. van Stijn Tuinverzorging. Dan gebeurt alles op tijd, naar wens, en bent u verzekert van een sneeuw- en ijsvrije doorgang.

Waarom sneeuw laten ruimen

Wilt u snel sneeuwruimen, dan kiest u voor sneeuwruimen met een machine. Deze zijn vaak kostbaar en lang niet altijd nodig. Gelukkig werken wij als hovenier machinaal, met het beste gereedschap. Sneeuw ruimen zonder schep is simpelweg beter, sneller, grondiger, effectiever en hierdoor ook goed betaalbaar.

Wat na het sneeuw ruimen?

Bent u die dikke laag sneeuw eindelijk kwijt, dan moet u vaak alsnog investeren in gladheidsbestrijding. Want op de plek waar de sneeuw eerst lag, wordt de grond snel glad. Door vocht en kou ontstaat een dun laagje ijs. Hierbij volstaat strooien, bijvoorbeeld met zout. Tenzij nieuwe sneeuwval u een nieuw pak sneeuw bezorgt, dan moet er opnieuw geruimd worden.

Beide werkzaamheden voeren wij op zeer korte termijn uit om zo de eventuele overlast van sneeuw minimaal te houden.

Is sneeuwruimen verplicht in Nederland?

Op dit moment is sneeuwruimen niet verplicht. Maar hoewel niemand u kan dwingen tot het aan kant vegen van sneeuw op uw eigen terrein, is het natuurlijk wel aan te raden. Immers verkleint dat de kans dat u, uw familie en bezoekers uitglijden. Dus zelfs als iedereen ijsvrij heeft, wilt u investeren in sneeuwruimen.

Sneeuwruim-abonnement

Wilt u niets aan het toeval overlaten? Laat u al dat sneeuwruimen en strooien liever over aan een ander? Dan komt ons abonnement als geroepen. Want wat voor weer het ook wordt, wij houden uw stoep sneeuwvrij. Ook als er elders op uw terrein sneeuw ligt, bijvoorbeeld op uw parkeerplaats of de naastgelegen velden. Door tijdig en regelmatig sneeuw ruimen en zout strooien lossen wij uw probleem op als sneeuw voor de zon.

U kunt ons bellen of whatsappen via +31640860479, een mail sturen naar info@jvanstijn.nl of doormiddel van het contactformulier.

Sneeuwruimen voor bedrijven

Bent u verantwoordelijk voor een bedrijfsterrein? Dan is de noodzaak voor het ruimen van sneeuw natuurlijk extra groot. Want niet alleen wilt u bereikbaar blijven voor uw klanten, relaties en personeel. Ook wilt u professioneel overkomen en eventuele klachten of zelfs potentiële schadeclaims over gevaarlijke situaties voorkomen.

Uw terrein: sneeuw bestrooien?

Hoe kunt u het beste uw terrein sneeuwvrij maken? Dit hangt af van de ondergrond. Uiteraard is het na elke sneeuwval weer tijd voor sneeuwruimen. Maar daarna bevriest vaak het flinterdunne overgebleven laagje sneeuw, of anders de regen of een laagje vocht. Dan is strooien met zand handig. Dit geeft het oppervlak de nodige stroefheid, een belangrijke voorwaarde voor bedrijfsterreinen. Heeft de dooi van sneeuw uw prioriteit, dan is strooizout de oplossing.

Sneeuwschuiven?

In sommige gevallen volstaat eenvoudig sneeuwschuiven. Hiervoor moet uw (bedrijfs)terrein wel over genoeg oppervlakte beschikken waarop de sneeuw kan blijven liggen. Ook voor dit werk gebruikt ons bedrijf een professionele sneeuwruimer en expertise.

Deskundig advies over sneeuwruimen

Let op: soms is het gebruik van strooizout verboden. Op zijn minst is het slecht voor het milieu en beschadigt dit het groen op uw terrein. Kijk dus altijd naar een alternatief of vraag naar de regels over het gebruik maken van strooimateriaal. Wij hebben ruime ervaring met verantwoord strooien en adviseren u hier graag over.

Sneeuw laten ruimen? Koud kunstje! Neem gerust contact op via info@jvanstijn.nl of bel ons direct via 0640860479 om te zien hoe we kunnen helpen bij uw volgende project! Wilt u op de hoogte blijven via onze sociale kanalen? Volg ons nu via Facebook of Instagram!

 

Waar wacht u nog op?
Neem direct contact met ons op!