Tuin laten doen? Kies voor J van Stijn!


 15 jaar ervaring in het vak

 Persoonlijke offertes op maat, wij denken met u mee

 Focus op betaalbaarheid, betaal een vast tarief

 Sterk in communicatie en het houden aan afspraken

 Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1

Bij J. van Stijn ben je verzekerd van een vlotte & kwalitatieve samenwerking of het nou gaat om tuinonderhoud, aanleg of ontwerp.

Waar wacht u nog op?
Neem direct contact met ons op!


 

=

Inhoudsopgave

 

Tuin-laten-doen

Een nieuwe tuin aanleggen?

Wilt u uw tuin laten doen? Kies dan voor een professionele hovenier. Wij weten precies wat uw tuin nodig heeft, of het nu gaat om ontwerp, onderhoud of aanleg. Uw tuin komt er mooier dan ooit bij te staan, terwijl u hier zelf niets voor hoeft te doen. Dat scheelt u tijd en uiteindelijk ook geld. Want als ervaren hovenier werken we efficiënt en dus betaalbaar. Regel uw mooie tuin nu, neem contact met ons op!

tuin laten doen

Tuin opknappen?

Wilt u een al bestaande tuin laten doen? Als gespecialiseerde hovenier zorgen wij voor de perfecte aanleg en ook het onderhoud van uw (nieuwe) tuin. Vooral als u een grote tuin heeft, of oude tuin, is dit wel zo prettig. Zo kan de beplanting uit de hand zijn gelopen, of de tuin is geheel overgroeid en beplanting is aan het woekeren.

De praktische aspecten

Waar nodig zullen wij ook uw oude grond en beplanting afvoeren. Door de vervanging met andere soorten beplanting maken wij uw tuin meer toekomstbestendig, en aansluitend op uw eigen wensen.

Tuinaanleg prijzen: verschil per werkzaamheden

Wilt u voor uw tuinaanleg de prijzen weten? Deze zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de duur van de werkzaamheden, want deze bepalen sterk de gemiddelde prijzen.

Exacte kosten tuinaanleg: afhankelijk van uw wensen

Voor het ontwerp van een tuin liggen de gemiddelde kosten vaak tussen de 1000 en 1500 euro. Als u dit ontwerp voor uw nieuwe tuin ook meteen laat aanleggen, komen daar natuurlijk nog de materialen, beplanting en arbeidskosten van de hovenier bij. Maar altijd binnen budget.

Meer exacte kosten?

In welke prijsklasse zoekt u een hovenier? Wij kunnen hier altijd mee werken. Altijd zoeken wij creatieve oplossingen binnen uw budget, zodat de gemiddelde kosten redelijk zijn. Dit is de werkwijze waarmee ons bedrijf succesvol is geworden, omdat de gemiddelde tuin nooit te veel kost. Voordelig een tuin aanleggen? Altijd mogelijk!

Preciezer te weten komen wat uw tuinaanleg kosten zal? Zet dan uw specifieke wensen voor uw voortuin of achtertuin onder elkaar. Bijvoorbeeld een nieuw tuinontwerp, het laten plaatsen van uw schutting of vijver of het laten leggen van nieuwe bestrating. Heeft u het allemaal op een rij gezet, stuur dan uw lijstje op. Wij kijken ernaar en adviseren u gericht. Hierdoor komen de daadwerkelijke kosten voor het laten aanleggen van uw tuin beter in beeld. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

tuin-laten-doen

=

Tuinonderhoud en tuinaanleg: prijzen?

Ons hoveniersbedrijf biedt voor alle werkzaamheden aantrekkelijke onderhoudscontracten. De kosten hiervan zijn bescheiden en staan bovendien vast en zijn dus voorspelbaar.

Specialistisch werk

Soms moet een hovenier specialistisch werk uitvoeren voordat er begonnen kan worden met de tuin aanleggen. Bijvoorbeeld als het gaat om aanleg van een vijver, verlichting, vlonder, schutting, tuinhuisje of andere tuinelementen. Mogelijke werkzaamheden zijn ook het afgraven en verhogen van uw tuin. Grondwerkzaamheden, bestraten en egaliseren zijn mogelijk ook nodig bij het tuin opknappen. Door nieuwe bestrating zal uw tuin ook snel opknappen.

Speciale tuin nodig?

Heeft u een grote tuin? Dan is het mogelijk dat u een tuin laat aanleggen die onderhoudsarm is. Geen zorgen: ook een onderhoudsvriendelijke tuin kan groen en kleurrijk zijn. Hiervoor maken wij een speciaal beplantingsplan of tuinontwerp. Bent u minder goed ter been? Dan heeft u misschien baat bij tuinonderhoud of zelfs grondwerkzaamheden waarmee uw bestrating egaal zal (blijven) liggen.

Tuinaanleg met overkapping

Heeft u voor het aanleggen van een tuin wel eens aan een overkapping gedacht? Zo vormt een pergola een prachtige ‘kroon’ op uw tuin. Hij torent hoog uit over uw terras, waar uw paden sierlijk naartoe leiden. Een heerlijke plek om te zitten, onafhankelijk van de oppervlakte onder de pergola.

U kunt deze vrijstaand laten aanleggen, maar ook aan de muur laten bevestigen. De bovenkant is meestal open, hoewel u deze kunt afdekken met doek of glas. Prachtig wordt uw overkapping al helemaal met klimplanten die langs de palen groeien (en bloeien!). Zulke planten bieden bovendien veel verkoeling en geven uw tuin een groenere sfeer.

Sfeer met een houten terras

Professionele bestrating met tegels is altijd mooi, maar nog mooier is misschien nog wel het houten terras. Vooral naast een vijver, met enkele vierkante meters, vormt dit een indrukwekkende vlonder. Deze geeft een natuurlijke uitstraling aan uw tuin en vijver. Hiervoor gebruiken wij verschillende soorten hout. Zo gebruiken wij voor de aanleg van onze houten vlonders hardhout, geïmpregneerd hout of Douglas hout. Zelfs in kleine tuinen, bijvoorbeeld naast een kleine natuurvijver.

Verlichting: een ‘must-have’ voor tuinaanleg

Bij het aanleggen van uw tuin hoort goede verlichting. Dit is een van de belangrijkste elementen in een luxe tuin. Niet in de laatste plaats omdat verlichting op een schutting of tuinhuisje prachtig is. Zo lichten planten en heesters fraai op. Zeker bij uw vijver zal dit zorgen voor een uiterst sfeervol effect, als het licht speels door uw beplanting schijnt.

Ook is verlichting natuurlijk gewoon veiliger. Want hiermee ziet u waar u loopt of rijdt, en u houdt ‘s avonds het overzicht over uw voortuin of achtertuin. Dit geeft een gevoel van ruimte en openheid.