Grind nodig in Rotterdam? J van Stijn is uw specialist!


 15 jaar ervaring in het vak

 Persoonlijke offertes op maat, wij denken met u mee

 Focus op betaalbaarheid, betaal een vast tarief

 Sterk in communicatie en het houden aan afspraken

 Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1

Bij J. van Stijn ben je verzekerd van een vlotte & kwalitatieve samenwerking of het nou gaat om tuinonderhoud, aanleg of ontwerp.

Inhoudsopgave

Als u op zoek bent naar een duurzame en stijlvolle optie voijor uw tuinpad, dan is grind de ideale keuze. Grind is veelzijdig, gemakkelijk in onderhoud en geeft uw tuin een natuurlijke uitstraling. Bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging kunt u terecht voor vele soorten siergrind. Wij kunnen u adviseren over welk type grind het beste bij uw tuin past en hoeveel u nodig heeft.

Wilt u online grind bestellen in de omgeving van Rotterdam? Bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging kunt u eenvoudig grind en vele andere benodigdheden voor uw tuin online bestellen, zoals bestrating, oprit- en grondbenodigdheden. Wij bieden tevens bezorging aan in de omgeving van Lansingerland, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, BleiswijkZoetermeer en Rotterdam. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer van het grind naar uw tuin. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze grind en bezorgingsopties.

Op zoek naar split en grind Rotterdam?

Geen nood bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in de regio Rotterdam en omstreken. Dus bent u opzoek naar een hovenier in de regio Rotterdam, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij werken tot ca 15km rondom Rotterdam.

Bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging begrijpen wij als geen ander de waarde van een stijlvolle en functionele tuin. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw tuinpad te verfraaien met grind en/of split. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende kleuren en maten grind en split, waardoor uw tuinpad geheel naar uw wens kan worden aangelegd.

Wanneer u kiest voor grind als materiaal voor uw tuinpad, kiest u niet alleen voor een stijlvolle optie, maar ook voor een duurzame optie. Grind gaat namelijk jarenlang mee en vereist weinig onderhoud. Daarnaast is grind zeer geschikt voor het afvoeren van regenwater, waardoor het risico op wateroverlast wordt verminderd. Kortom, grind is niet alleen esthetisch verantwoord, maar ook functioneel en duurzaam. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw tuinpad.

Op zoek naar zand en grind in Rotterdam?

Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging biedt naast grind ook zand aan voor uw tuin. Of u nu uw tuin wilt egaliseren of uw borders wilt aanvullen, wij hebben de juiste soorten zand voor uw specifieke wensen. Wij leveren en plaatsen het zand op een professionele manier, waardoor u geen omkijken heeft naar het zware werk.

Onze hoveniers hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van tuinpaden en het plaatsen van grind en zand. Wij vinden het belangrijk om uw wensen en ideeën te vertalen naar een tuinpad dat niet alleen functioneel is, maar ook past bij uw persoonlijke stijl. Daarom zorgen wij voor een gedetailleerd plan en begeleiden wij u gedurende het hele proces. Zo kunt u binnenkort genieten van een prachtig aangelegd tuinpad met grind of zand in uw Rotterdamse tuin. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

https://www.jvanstijn.nl/offerte/

Of wilt u tuinafval laten ophalen in Rotterdam?

Ook daarvoor kunt u bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging terecht. Wij bieden een professionele en milieuvriendelijke manier om al uw tuinafval op te halen en te verwerken. Wij zorgen ervoor dat uw tuin weer netjes en opgeruimd is, zodat u kunt genieten van uw prachtige tuin zonder zorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tuinafvalservice en de mogelijkheden voor uw tuin in Rotterdam.

Wij kunnen u hiermee van dienst zijn!

Neem contact op met Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging voor de beste grind en zand levering in Rotterdam en omgeving. Wij bieden bezorging van vele soorten siergrind en zand, als ook professionele aanleg van uw tuinpad. Onze ervaren hoveniers zorgen ervoor dat uw tuinpad niet alleen functioneel is, maar ook past bij uw persoonlijke stijl en wensen. Bovendien bieden wij een tuinafvalservice, zodat u altijd van een nette en opgeruimde tuin kunt genieten. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie en een offerte op maat.

https://www.jvanstijn.nl/offerte/

Hovenier-jvanstijn-minigraver-grind-rotterdam-aanbrengen

Hovenier-jvanstijn-minigraver-grind-rotterdam-aanbrengen

grind-rotterdam

grind-rotterdam

split-rotterdam

split-rotterdam

Veel gestelde vragen:

Hoeveel kost 1 m3 grind?

De prijs begint meestal vanaf €150,- per m3

Hoeveel kost 1 ton grind?

Een ton grind is 1000 kilo, meestal word er per m3 afgerekend

Wat kost grind per m2?

De prijzen variëren enorm ook vanwege de dikte die je aanbrengt. Maar je mag uitgaan van minimaal €20,- als je ongeveer 8cm aanbrengt.

Wat kost 1000 kilo grind?

Ga uit van circa €150,- vergeet ook niet de transportkosten mee te rekenen.

Bent u op zoek naar grind in Rotterdam voor uw tuin of oprit? Geen nood bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in de regio Rotterdam en omstreken. Dus bent u opzoek naar een hovenier in de regio Rotterdam, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij werken tot ca 15km rondom Rotterdam

Grindpand aanleggen

Of u nu een eigen ontwerp heeft of ons een passend plan heeft laten maken, wij leggen uw tuin graag aan. Heeft u zelf al gekeken naar eventuele tegels, schuttingen, beplanting, vijver of overkapping? Of geeft u liever de voorkeur om hier gezamenlijk naar te kijken. Het is allemaal mogelijk.

Wij kunnen de materialen leveren en kunnen daar ook garantie op geven vanuit de leverancier. Wilt u liever zelf de materialen bestellen, dat kan uiteraard ook.

Wij beschikken over allerlei professionele apparatuur die het werken een stuk aangenamer maken om van uw zandbak een droomtuin te maken. Ook bij bestaande woningen en/of bedrijven kunnen wij de tuinen renoveren.

Is uw interesse gewekt? Maak dan vrijblijvend een afspraak om een offerte op te stellen en wellicht tot snel!

Tuinontwerp

Ieder tuinontwerp is uniek omdat ook onze opdrachtgevers dat zijn. Wij houden rekening met uw wensen, de beschikbare buitenruimte en uw budget. Wij vertalen dit door naar een kloppend en uniek tuinontwerp waarin u zich herkent en welke de juiste sfeer uitademt.

Bij een goed tuinontwerp zijn de juiste balans, vlakverdeling en het creëren van mooie zichtlijnen essentieel. Maar ook een kloppend beplantingsplan waarbij rekening gehouden wordt met de omgeving van de tuin en de seizoenen is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp. Helder en duidelijk, kort maar krachtig.

Tuinonderhoud

Een mooie tuin verdient goed onderhoud. Wij kunnen alle soorten onderhoud voor u verrichten. We maaien het gras, knippen de hagen, snoeien bomen en heesters en maken de borders onkruidvrij.

We kunnen eenmalig aan de slag gaan, maar u kunt ook gebruikmaken van een onderhoudscontract dat volledig is afgestemd op uw wensen. U bepaalt dus zelf hoe vaak wij langskomen en welk onderhoud wij verrichten. Zo bent u altijd verzekerd van een vakkundig onderhouden tuin.

Ook voor bedrijven, stichtingen, recreatiewoningen en VVE’s kunnen wij het onderhoud verrichten, bij sommige bedrijven is het verplicht om een VCA certificaat te hebben om überhaupt op het terrein te mogen komen. Geen nood, deze papieren hebben wij op zak.

Net als bij het particuliere tuinonderhoud bepaalt u zelf hoe vaak we langskomen en welk onderhoud we uitvoeren.

Wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Dan kunt u het beste bellen of mailen voor een afspraak om een vrijblijvende offerte op te vragen.

Waar wacht u nog op?
Neem direct contact met ons op!