Over ons

Welkom bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn, Uw gepassioneerde hovenier in Rotterdam. Sinds 2014 streven we ernaar om de groene visie van onze klanten tot leven te brengen en buitengewone tuinen te creëren die een blijvende indruk maken.

Onze Filosofie

Bij Hovenier J. van Stijn geloven wij dat een tuin meer is dan alleen planten en stenen; het is een verlengstuk van uw leefruimte, een plek van rust en inspiratie. Onze toewijding aan vakmanschap, creativiteit en duurzaamheid vormt de kern van alles wat we doen.

Daarom kiest uw voor Hoveniersbedrijf J. van Stijn!

Vakbekwaamheid:

Ons ervaren team van hoveniers beschikt over de nodige expertise om elk aspect van tuinontwerp, aanleg en onderhoud met precisie uit te voeren.

Persoonlijke Aandacht:

Elke tuin is uniek, en wij luisteren aandachtig naar jouw wensen om een op maat gemaakt plan te creëren dat jouw visie weerspiegelt.

Duurzaamheid:

Wij streven naar milieuvriendelijke oplossingen en gebruiken duurzame praktijken om tuinen te creëren die niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst bloeien.

Klanttevredenheid:

Onze prioriteit is jouw tevredenheid. We werken nauw samen, communiceren transparant en streven ernaar om elke klantverwachting te overtreffen.

Onze Missie

Bij hovenier rotterdam hebben wij als missie om tuinen te transformeren tot levende kunstwerken die een harmonieus evenwicht tussen mens en natuur bevorderen. Wij streven ernaar om een groenere en mooiere omgeving te creëren, één tuin tegelijk.

Neem Contact Op

Benieuwd naar wat hovenier rotterdam voor uw tuin kan betekenen? Laten we samenwerken om jouw buitenruimte te transformeren in een oase van schoonheid en rust.

Uw tuin, onze zorg. Hoveniersbedrijf J. van Stijn – Waar Vakmanschap en Natuur Samenkomen.