Hovenier in Rotterdam nodig?


 15 jaar ervaring in het vak

 Persoonlijke offertes op maat, wij denken met u mee

 Focus op betaalbaarheid, betaal een vast tarief

 Sterk in communicatie en het houden aan afspraken

 Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1

Bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn ben je verzekerd van een vlotte & kwalitatieve samenwerking of het nou gaat om tuinonderhoud, aanleg of ontwerp.

Bent u op zoek naar hovenier Rotterdam?

Of u nu een eigen ontwerp heeft of ons een passend plan heeft laten maken, wij leggen uw tuin graag aan. Heeft u zelf al gekeken naar eventuele tegels, schuttingen, beplanting, vijver of overkapping? Of geeft u liever de voorkeur om hier samen naar te kijken. Het is allemaal mogelijk.

Wij kunnen de materialen leveren en kunnen daar ook garantie op geven vanuit de leverancier. Wilt u liever zelf de materialen bestellen, dat kan uiteraard ook.

Wij beschikken over allerlei professionele apparatuur die het werken een stuk aangenamer maken om van uw zandbak een droomtuin te maken. Ook bij bestaande woningen en/of bedrijven kunnen wij de tuinen renoveren.

Is uw interesse gewekt? Maak dan vrijblijvend een afspraak om een offerte op te stellen en wellicht tot snel!

Hovenier Rotterdam

HOVENIER ROTTERDAM Van Tuinontwerp, tuinaanleg tot tuinonderhoud

Bij ons kunt u voor alle werkzaamheden in de tuin terecht. Het is onze specialiteit om van iedere tuin een mooi verzorgde plek te maken. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

 • Tuinontwerp
 • Hovenier Tuinaanleg
 • Tuinonderhoud
 • Bestrating
 • Beplanting
 • Snoeien
 • Vijver aanleg
 • Plaatsen schuttingen en tuinhuis
 • Algemeen grondwerk
 • Gazonaanleg
 • en andere hoveniers klussen

HOVENIER ROTTERDAM Een tuin is meer dan alleen groen

Bij tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud komt meer kijken dan het planten van groen zoals planten, struiken of bomen. Wij hebben de ervaring in huis om uw perceel te voorzien bestrating, vlonders, blokhut of een vijver. Of een schutting plaatsen Rotterdam behoort ook tot de mogelijkheden. Dit zijn essentiële onderdelen voor het aanzicht van uw tuin. Het is de kunst om deze aspecten goed op elkaar af te stemmen.

HOVENIER ROTTERDAM Snel een offerte aanvragen

Een vakkundig hoveniersbedrijf in Rotterdam en ook nog scherp geprijsd? Benieuwd naar de mogelijkheden voor tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Vraag dan vrijblijvend en kosteloos een offerte aan. Wanneer u op zoek bent naar een gekwalificeerd hoveniersbedrijf, bent u bij ons aan het juiste adres!

HOVENIER ROTTERDAM Overige info

Wij werken in de volgende regio’s van Rotterdam:

Lansingerland, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, BleiswijkZoetermeer hovenier rotterdam zuid en omstreken. Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Wij doen dit met veel passie en gedrevenheid. Of u nu een kleine stadstuin heeft of juist een grote landelijke tuin, wij maken van uw buitenruimte een pareltje.

Bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging vinden wij het belangrijk dat uw tuin past bij uw wensen en persoonlijkheid. Daarom gaan wij altijd uitgebreid met u in gesprek voordat wij aan de slag gaan met uw tuin. Wij nemen uw ideeën en wensen mee in het ontwerp en zorgen ervoor dat het resultaat volledig naar uw smaak is. Onze ervaren hoveniers werken met oog voor detail en streven naar het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. Zo kunnen wij u garanderen dat uw tuin er niet alleen prachtig uitziet, maar ook nog jarenlang mooi blijft.

Vraag een offerte aan of bel 06 408 604 79 

HOVENIER ROTTERDAM TUINONTWERP

Ieder tuinontwerp is uniek omdat ook onze opdrachtgevers dat zijn. Wij houden rekening met uw wensen, de beschikbare buitenruimte en uw budget. Wij vertalen dit door naar een kloppend en uniek tuinontwerp waarin u zich herkent en welke de juiste sfeer uitademt.

Bij een goed tuinontwerp zijn de juiste balans, vlakverdeling en het creëren van mooie zichtlijnen essentieel. Maar ook een kloppend beplantingsplan waarbij rekening gehouden wordt met de omgeving van de tuin en de seizoenen is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp. Helder en duidelijk, kort maar krachtig.

HOVENIER ROTTERDAM TUINONDERHOUD

Een mooie tuin verdient goed onderhoud. Wij kunnen alle soorten onderhoud voor u verrichten. We maaien het gras, knippen de hagen, snoeien bomen en heesters en maken de borders onkruidvrij.

We kunnen eenmalig aan de slag gaan, maar u kunt ook gebruikmaken van een onderhoudscontract dat volledig is afgestemd op uw wensen. U bepaalt dus zelf hoe vaak wij langskomen en welk onderhoud wij verrichten. Zo bent u altijd verzekerd van een vakkundig onderhouden tuin.

Ook voor bedrijven, stichtingen, recreatiewoningen en VVE’s kunnen wij het onderhoud verrichten, bij sommige bedrijven is het verplicht om een VCA certificaat te hebben om überhaupt op het terrein te mogen komen. Geen nood, deze papieren hebben wij op zak. Wij werken niet met studenten hoveniers, maar alleen met ervaren vakmensen.

Net als bij het particuliere tuinonderhoud bepaalt u zelf hoe vaak we langskomen en welk onderhoud we uitvoeren.

HOVENIER ROTTERDAM Ons werkgebied: omgeving van Rotterdam e.o.

Wij werken in de omgeving van groot Rotterdam, zoals Hillegersberg, Schiebroek, Overschie, Terbregge, Barendrecht, Schiedam en Vlaardingen. Maar ook gemeente Lansingerland, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk Pijnacker, Pijnacker-Nootdorp.

Wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Dan kunt u het beste bellen of mailen voor een afspraak om een vrijblijvende offerte op te vragen.

 

Waar wacht u nog op?
Neem direct contact met ons op!


 

Hovenier Rotterdam