Diensten

DIENSTEN

ONTWERP

TUINONTWERP

Ieder tuinontwerp is uniek omdat ook onze opdrachtgevers dat zijn. Wij houden rekening met uw wensen, de beschikbare buitenruimte en uw budget. Wij vertalen dit door naar een kloppend en uniek tuinontwerp waarin u zich herkent en welke de juiste sfeer uitademt.

Bij een goed tuinontwerp zijn de juiste balans, vlakverdeling en het creëren van mooie zichtlijnen essentieel. Maar ook een kloppend beplantingsplan waarbij rekening gehouden wordt met de omgeving van de tuin en de seizoenen is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp. Helder en duidelijk, kort maar krachtig.

TUINONDERHOUD

Een mooie tuin verdient goed onderhoud. Wij kunnen alle soorten onderhoud voor u verrichten. We maaien het gras, knippen de hagen, snoeien bomen en heesters en maken de borders onkruidvrij.
We kunnen eenmalig aan de slag gaan, maar u kunt ook gebruikmaken van een onderhoudscontract dat volledig is afgestemd op uw wensen. U bepaalt dus zelf hoe vaak wij langskomen en welk onderhoud wij verrichten. Zo bent u altijd verzekerd van een vakkundig onderhouden tuin.

Ook voor bedrijven, stichtingen, recreatiewoningen en VVE’s kunnen wij het onderhoud verrichten, bij sommige bedrijven is het verplicht om een VCA certificaat te hebben om überhaupt op het terrein te mogen komen. Geen nood, deze papieren hebben wij op zak.

Net als bij het particuliere tuinonderhoud bepaalt u zelf hoe vaak we langskomen en welk onderhoud we uitvoeren.

Wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Dan kunt u het beste bellen of mailen voor een afspraak om een vrijblijvende offerte op te vragen.

TUINONDERHOUD

TUINAANLEG

TUINAANLEG

Of u nu een eigen ontwerp heeft of ons een passend plan heeft laten maken, wij leggen uw tuin graag aan. Heeft u zelf al gekeken naar eventuele tegels, schuttingen, beplanting, vijver of overkapping? Of geeft u liever de voorkeur om hier gezamenlijk naar te kijken. Het is allemaal mogelijk.

Wij kunnen de materialen leveren en kunnen daar ook garantie op geven vanuit de leverancier. Wilt u liever zelf de materialen bestellen, dat kan uiteraard ook.

Wij beschikken over allerlei professionele apparatuur die het werken een stuk aangenamer maken om van uw zandbak een droomtuin te maken. Ook bij bestaande woningen en/of bedrijven kunnen wij de tuinen renoveren.

Is uw interesse gewekt? Maak dan vrijblijvend een afspraak om een offerte op te stellen en wellicht tot snel!

SCHUTTINGEN & HEKWERK

Ook voor schuttingen, hekwerken, tuinpoorten en hekjes ben u bij ons aan het juiste adres. We kunnen u uitgebreid adviseren over het beste materiaal (hout, beton, bamboo, ijzer composiet), de fraaiste kleur en de ideale zwaarte van uw afrastering.

Wanneer u bijvoorbeeld gaas laat begroeien met klimop, hebt u in een mum van tijd een fraaie, groene afrastering. Echter brengt dit wel weer onderhoud met zich mee.

Heeft u zelf al iets in gedachten, of is uw huidige schutting aan vervanging toe? Of zijn er palen gebroken of is door de wind uw schutting omgewaaid. Het is allemaal geen probleem voor ons, wij kunnen het voor u oplossen. Wij kunnen ook uw oude schutting afvoeren u wordt dus helemaal ont zorgt.

HEKWERK

BOMEN SNOEIEN

BOOMVERZORGING

Hoge bomen vangen veel wind is het spreekwoord. Voor ons is geen boom te hoog, maar wij kunnen ook kleine bomen snoeien. Ook de wilgen of lindes knotten behoord tot onze werkzaamheden. Wij beschikken over de juiste apparatuur om zo veilig mogelijk te kunnen werken. Let wel op in sommige gemeentes is het noodzakelijk om een kapvergunning aan te vragen, ook zijn er bepaalde monumentale bomen die alleen gesnoeid mogen worden en niet verwijden mogen worden.

Heeft u een boom die gesnoeid moet worden of een boom die weg moet? Of heeft u alleen nog een stronk staan? Wij kunnen dit voor u verzorgen, neem nu contact op om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

(SIER)BESTRATING

Of het nu gaat om terrassen of stoepen, paden of opritten, wij helpen u graag bij het ontwerp en de aanleg van al uw bestratingen. Wij kunnen u adviseren over steenkeuze (kleur, vorm en materiaalsoort) en patronen zodat uw bestrating perfect aansluit bij de stijl van uw huis en tuin.

U kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment van gebakken stenen, beton- en natuurstenen. Maar ook voor verschillende soorten grind en split bent u bij ons aan het juiste adres. Ook is het mogelijk bij ons om te herbestraten wanneer het straatwerk bijvoorbeeld is verzakt.

Wilt u graag weten hoeveel het zou gaan kosten? Neem dan contact op om vrijblijvend een offerte te ontvangen.

BESTRATINGEN

WIJ STAAN KLAAR

OVERIGE DIENSTEN

Meer informatie over Hoveniersbedrijf Schiedam?

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons via 06-40860479 of vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook mailen via info@jvanstijn.nl

Wat hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging nog meer?

Wij plaatsen ook pergola’s, overkapping en damwanden in Schiedam.

Ook kunnen wij hettuinonderhoudverzorgen of wilt u liever dat wij uw tuinafgraven? Bij ons kan het allemaal!