Opzoek naar een tuinman in Zoetermeer? Kies voor J van Stijn!


 15 jaar ervaring in het vak

 Persoonlijke offertes op maat, wij denken met u mee

 Focus op betaalbaarheid, betaal een vast tarief

 Sterk in communicatie en het houden aan afspraken

 Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1

Bij hoveniersbedrijf J. van Stijn bent u verzekerd van een vlotte & kwalitatieve samenwerking of het nou gaat om tuinonderhoud, aanleg of ontwerp.

Bent u opzoek naar een tuinman in Zoetermeer

Eventueel voor het aanleggen van uw tuin en of renoveren van uw tuin? Wil u graag uw bomen laten snoeien of juist een schutting vervangen of laten plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in de regio Zoetermeer en omstreken. Dus bent u opzoek naar een hovenier in de regio Zoetermeer, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij werken tot ca 15km rondom Rotterdam.

Tuinman in Zoetermeer

Of u nu een eigen ontwerp heeft of ons een passend plan heeft laten maken, J van stijn is uw tuinman in Zoetermeer! wij leggen uw tuin graag aan. Heeft u zelf al gekeken naar eventuele tegels, schuttingenbeplantingvijver of overkapping? Of geeft u liever de voorkeur om hier gezamenlijk naar te kijken. Het is allemaal mogelijk.

Kies voor een professionele tuinman

Als professioneel tuinman in Zoetermeer beschikken wij over allerlei professionele apparatuur die het werken een stuk aangenamer maken om van uw zandbak een droomtuin te maken. Ook bij bestaande woningen en/of bedrijven kunnen wij de tuinen renoveren.

Is uw interesse gewekt? Maak dan vrijblijvend een afspraak om een offerte op te stellen en wellicht tot snel!

U kunt ons bellen of whatsappen via +31640860479, een mail sturen naar info@jvanstijn.nl of doormiddel van het contactformulier.

TUINONTWERP

Ieder tuinontwerp is uniek omdat ook onze opdrachtgevers dat zijn. Wij houden rekening met uw wensen, de beschikbare buitenruimte en uw budget. Wij vertalen dit door naar een kloppend en uniek tuinontwerp waarin u zich herkent en welke de juiste sfeer uitademt.

Bij een goed tuinontwerp zijn de juiste balans, vlakverdeling en het creëren van mooie zichtlijnen essentieel. Maar ook een kloppend beplantingsplan waarbij rekening gehouden wordt met de omgeving van de tuin en de seizoenen is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp. Helder en duidelijk, kort maar krachtig.

TUINONDERHOUD

Een mooie tuin verdient goed onderhoud. Wij kunnen alle soorten onderhoud voor u verrichten. We maaien het gras, knippen de hagen, snoeien bomen en heesters en maken de borders onkruidvrij.

Eenmalig of periodiek een tuinman in Zoetermeer nodig?

We kunnen eenmalig aan de slag gaan, maar u kunt ook gebruikmaken van een onderhoudscontract dat volledig is afgestemd op uw wensen. U bepaalt dus zelf hoe vaak wij langskomen en welk onderhoud wij verrichten. Zo bent u altijd verzekerd van een vakkundig onderhouden tuin.

Wij zijn ook uw tuinman in Zoetermeer voor bedrijfstuinen!

Ook voor bedrijven, stichtingen, recreatiewoningen en VVE’s kunnen wij het onderhoud verrichten, bij sommige bedrijven is het verplicht om een VCA certificaat te hebben om überhaupt op het terrein te mogen komen. Geen nood, deze papieren hebben wij op zak.

Net als bij het particuliere tuinonderhoud bepaalt u zelf hoe vaak we langskomen en welk onderhoud we uitvoeren.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op per mail info@jvanstijn.nl of per telefoon: 06-40860479

 

Waar wacht u nog op?
Neem direct contact met ons op!


 

Tuinman in Zoetermeer