Realistische tuinontwerpen

Ieder tuinontwerp is uniek omdat ook onze opdrachtgevers dat zijn. Wij houden rekening met uw wensen, de beschikbare buitenruimte en uw budget. Wij vertalen dit door naar een kloppend en uniek tuinontwerp waarin u zich herkent en welke de juiste sfeer uitademt.

Bij een goed tuinontwerp zijn de juiste balans, vlakverdeling en het creëren van mooie zichtlijnen essentieel. Maar ook een kloppend beplantingsplan waarbij rekening gehouden wordt met de omgeving van de tuin en de seizoenen is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp. Helder en duidelijk, kort maar krachtig.

WAT KOST EEN TUINONTWERP?

De ideale tuin biedt ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Heeft u al een beeld hoe uw tuin er uit moeten komen te zien? Of heeft u helemaal geen idee wat u wilt met uw tuin?

Wat het geval ook is, wij kunnen u helpen met het ontwerpen van de tuin van uw dromen.

S
KLEINE TUIN

< 150 m²

€ 1145,-

excl. btw

M
MIDDELGROTE TUIN

150 - 250 m²

€ 1445,-

excl. btw

L
GROTE TUIN

250 - 500 m²

€ 1845,-

excl. btw

XL
GROTERE TUIN

> 500 m²

OP AANVRAAG

excl. btw

TUINONTWERP

Net als bij het bouwen van een huis is het ontwerpen van een tuin ook belangrijk voordat u begint met de aanleg. Met een tuinontwerp kan er rekening gehouden worden met uw wensen binnen een mooie vormgeving. Wij denken graag met u mee over de uitstraling van uw tuin en hoe u dit het beste kunt aanpakken.

ADVIES VAN KWALITEIT

Een advies over uw tuin is belangrijk voor het uiteindelijke ontwerp. Het is belangrijk dat een advies ook van hoge kwaliteit is. Zodat uw tuin uiteindelijk aan al uw wensen voldoet. Een groot voordeel is dat wij bij u in de buurt zitten en bij u persoonlijk aan de slag kunnen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een tuinontwerp op maat.

U kunt ons bellen of whatsappen via +31640860479 of het onderstaande formulier invullen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN...

Een tuinarchitect voor tuinontwerp

Als hovenier kunnen wij u advies geven over de vormgeving, de indeling en helpen u de gewenste sfeer te bereiken met uw tuin. Wij kruipen graag in de huis van een tuinarchitect. Het inrichten van een tuin vraagt om ruimtelijk inzicht, verstand van ecologie en natuurlijk creativiteit.

Wilt u een tuin met een exotische Spaanse uitstraling? Of juist een tuin in Franse stijl of een Japanse tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos. Creëer de gewenste sfeer met een mooie vijver met watervalpartijen, een mooi groen gazon of een terras met overkapping.

Uw tuin: een verlengstuk van je huis

Uw tuin is als een verlengstuk van uw huis, het reflecteert uw levensstijl. Wilt u een tuin om in te leven, voor gezellige familie etentjes en barbecues? Wilt u een tuin om in te ontspannen, een tuin die rust uitstraalt? Of wilt u juist een tuin waarin de kinderen onbezorgd kunnen ravotten? Een tuinarchitect kan u helpen bij het inrichten van uw tuin.

Schakel ons in voor het ontwerpen van uw eigen droom tuin. Een mooie tuin die aansluit bij de stijl van uw huis is een echte aanwinst. Met een tuinarchitect bent u verzekerd van creativiteit en deskundigheid.

Tuinontwerp, wat komt er bij kijken?

Wij bieden verschillende soorten services met het ontwerpen van een tuin. Voor u kunnen we een tuinontwerp schetsen, een compleet plan maken of alleen een beplantingsplan ontwerpen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat wij het ook voor u kunnen uitvoeren.

Bij het onderwerpen van uw tuin letten we op veel verschillende zaken en bespreken we het volgende met u:

 • Welke tuinstijl spreekt u het meest aan?
 • Wilt u een vijver
 • Hoeveel onderhoud wenst u aan de tuin te willen besteden
 • Heeft u een voorkeur voor bepaalde planten / bomen
 • Wat voor een kleur ziet u graag terug in uw tuin
 • Heeft u kinderen en moeten zij kunnen spelen?
 • Komen grote elementen in terug zoals een tuinhuisje?
 • Wilt u veel natuur: vlinders, bijen, vogels, egels e.d. in uw tuin?
 • Heeft u of iemand in uw naaste omgeving een handicap waar rekening mee gehouden moet worden?
 • Grondsoort
 • Zon / schaduw in uw tuin
 • Hoogteverschillen in uw tuin
 • Afvoer van hemelwater / is er misschien een afvoersysteem nodig?
 • Wettelijke bepalingen zoals bijvoorbeeld erfafscheiding
 • Eventueel netjes werkwerken van containers voor huisvuil
 • Of u kinderen of huisdieren heeft
 • Materiaalgebruik

OVER ONS

De liefde en de passie voor het vak zit er al sinds jongs af aan in. Het begon allemaal toen wij een jaar of 6 waren. Met de bakfiets vol tuingereedschap gingen wij na schooltijd en in het weekend langs bij de mensen en belden wij aan om te vragen of wij de tuin konden onderhouden. Dat werkte, zodoende een heel klantenbestand opgebouwd op jonge leeftijd. Om het vak echt onder de knie te krijgen was het noodzaak om van echte vakmannen het ambacht te leren, zogezegd zo gedaan. Na jarenlange ervaring, alle kneepjes van het vak geleerd te hebben was de grote stap aangebroken van zelf ondernemen.

Offerte aanvragen