Schutting plaatsen? Kies voor J van Stijn!


 15 jaar ervaring in het vak

 Persoonlijke offertes op maat, wij denken met u mee

 Focus op betaalbaarheid, betaal een vast tarief

 Sterk in communicatie en het houden aan afspraken

 Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1

Bij J. van Stijn ben je verzekerd van een vlotte & kwalitatieve samenwerking of het nou gaat om tuinonderhoud, aanleg of ontwerp.

 

Schuttingen: Welke stijl past bij uw tuin?

Een schutting is niet alleen functioneel, maar kan ook een belangrijk element zijn in de uitstraling van uw tuin. Het bepaalt de sfeer en kan zorgen voor extra privacy en veiligheid. Maar welke stijl past nu het beste bij uw tuin? In deze blog gaan we dieper in op de verschillende mogelijkheden voor schuttingen en geven we tips om de juiste keuze te maken voor uw tuin. Of u nu houdt van een strakke, moderne uitstraling of juist van een meer natuurlijke look, er is voor iedereen een passende schutting te vinden.

Waarom is een schutting belangrijk?

Een schutting biedt niet alleen bescherming tegen nieuwsgierige blikken, maar kan ook dienen als afscheiding van uw tuin. Daarnaast kan het zorgen voor extra veiligheid voor kinderen en huisdieren en kan het helpen om geluidsoverlast te verminderen. Maar een schutting kan ook een belangrijke rol spelen in de uitstraling van uw tuin. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over welke stijl het beste bij uw tuin past. Kiest u voor een moderne en strakke schutting of gaat u juist voor een meer natuurlijke look? In de volgende alinea’s zullen we dieper ingaan op de verschillende stijlen schuttingen en wat hierbij past.

Soorten schuttingen

Er zijn verschillende soorten schuttingen die kunnen worden gebruikt in uw tuin. De meest voorkomende zijn houten schuttingen, schuttingen van beton, schuttingen van composiet en schuttingen van aluminium. Een houten schutting is een klassieke keuze die goed past bij een natuurlijke uitstraling. Betonnen schuttingen zijn daarentegen meer geschikt voor een moderne en strakke tuin. Composiet en aluminium schuttingen zijn duurzamer en onderhoudsvriendelijker, maar kunnen ook duurder zijn in de aanschaf.

Bij het kiezen van de juiste schutting is het belangrijk om rekening te houden met de omgeving en de stijl van uw huis en tuin. Wilt u graag een schutting die opvalt of juist één die opgaat in de achtergrond? Het is aan u om te bepalen welke stijl het beste bij uw tuin past. Onze hoveniers van J. van Stijn Tuinverzorging staan voor u klaar om u te adviseren bij het maken van de juiste keuze en kunnen de schutting ook voor u plaatsen. Zo bent u verzekerd van een stijlvolle en functionele toevoeging aan uw tuin!

Houten schuttingen

Houten schuttingen zijn de meest voorkomende keuze als het gaat om schuttingen. Dit komt omdat ze passen bij veel verschillende stijlen en gemakkelijk te bewerken zijn. Houten schuttingen geven een warme en natuurlijke uitstraling aan uw tuin. Door de vele houtsoorten is het extra belangrijk om te kiezen voor duurzaam hout om ervoor te zorgen dat uw schutting planken lang meegaan. Houten schuttingen kunnen ook worden geverfd of gebeitst om bij uw persoonlijke stijl en smaak te passen.

Tuinhout

Tuinhout van goede kwaliteit gaat vaak tientallen jaren mee en kan goed tegen verschillende weersomstandigheden. Om ervoor te zorgen dat uw houten schutting lang meegaat, is het belangrijk om deze regelmatig te behandelen met lak, olie of beits. Hiermee wordt voorkomen dat het hout gaat rotten, kromtrekken of verkleuren. Onze hoveniers hebben veel ervaring met het plaatsen en onderhouden van houten schuttingen en kunnen u hierin adviseren en ondersteunen. Samen zorgen we voor een mooie en duurzame schutting in uw tuin.

Kunststof schuttingen

Kunststof schuttingen, ook wel composiet schuttingen genoemd, zijn een duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze. Deze schuttingen zijn gemaakt van gerecycled kunststof en houtvezels en zijn daardoor sterk en weerbestendig. Kunststof schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins, zodat u de schutting kunt aanpassen aan uw persoonlijke stijl. Ze zijn ook gemakkelijker te plaatsen dan houten schuttingen, omdat ze lichter zijn en geen behandeling nodig hebben.

Onze hoveniers van J. van Stijn Tuinverzorging hebben ruime ervaring met het plaatsen van zowel houten als kunststof schuttingen. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze en zorgen ervoor dat de schutting perfect aansluit bij uw tuin. Zo kunt u optimaal genieten van uw stijlvolle en functionele schutting. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Aluminium schuttingen

Naast houten en kunststof schuttingen, zijn er ook aluminium schuttingen. Deze schuttingen hebben een modern en strak uiterlijk en zijn ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Aluminium schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen ook worden gecombineerd met bijvoorbeeld glas of houten panelen. Het is een goede keuze als u op zoek bent naar een schutting die weinig onderhoud vereist en goed bestand is tegen weer en wind.

Onze hoveniers van J. van Stijn Tuinverzorging kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden en voordelen van aluminium schuttingen. We kijken samen met u naar uw persoonlijke smaak en de stijl van uw tuin, zodat we een schutting kunnen plaatsen die perfect aansluit bij uw wensen. Bent u op zoek naar een stijlvolle en duurzame schutting voor uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Composiet schuttingen

Een andere optie voor uw tuin is een composiet schutting. Deze schuttingen zijn gemaakt van een combinatie van houtvezels en kunststof, waardoor ze sterk en duurzaam zijn. Composiet schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor u ze kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak. Ze hebben ook weinig onderhoud nodig en zijn bestand tegen weer en wind.

Bij J. van Stijn Tuinverzorging hebben we ervaring met het plaatsen van alle soorten schuttingen, waaronder composiet schuttingen. We kunnen u adviseren over de mogelijkheden en helpen bij het kiezen van de beste schutting voor uw tuin. Onze hoveniers zorgen voor een professionele installatie en een perfecte afwerking, zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Natuurlijke schuttingen

Naast de moderne schuttingen van aluminium en composiet, zijn er ook natuurlijke schuttingen. Deze schuttingen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals wilgentenen, bamboe of heide. Ze zorgen voor een natuurlijke uitstraling in uw tuin en dragen bij aan een betere leefomgeving voor vogels en insecten. Natuurlijke schuttingen vereisen wel regelmatig onderhoud om ze in goede staat te houden en ze zijn minder bestand tegen weer en wind dan de andere twee opties.

Bij J. van Stijn Tuinverzorging hebben we ervaring met het plaatsen en onderhouden van natuurlijke schuttingen. We kunnen u adviseren over de beste materialen voor uw tuin en zorgen voor een professionele installatie. Ook kunnen we periodiek onderhoud uitvoeren om de natuurlijke schutting in goede staat te houden. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een natuurlijke schutting in uw tuin.

Schutting met betonpalen

Dit is een andere optie voor uw tuin. Deze schuttingen zijn stevig en duurzaam, waardoor ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De betonpalen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor u ze kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak. U kunt kiezen uit verschillende soorten houten panelen om de schutting af te maken.

Bij J. van Stijn Tuinverzorging hebben we ervaring met het plaatsen van schuttingen met betonpalen. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en helpen bij het kiezen van de beste schutting voor uw tuin. Onze hoveniers zorgen voor een professionele installatie en een perfecte afwerking, zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Schuttingen op maat

Bent u op zoek naar een schutting die helemaal aansluit bij uw persoonlijke stijl en wensen? Dan kunnen wij bij J. van Stijn Tuinverzorging een schutting op maat voor u maken. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende materialen, zoals hout, aluminium, composiet of natuurlijke materialen. Ook kunt u zelf het ontwerp bepalen en eventuele extra functies zoals verlichting, tuinpalen, schuttingpalen tuinpoorten, tuinschermen, schuttingplanken of begroeiing toevoegen. Onze vakmensen zorgen voor een perfecte realisatie en afwerking van uw hekwerk op maat, zodat deze naadloos past bij uw tuin en wensen.

Bij J. van Stijn Tuinverzorging hebben we al jarenlang ervaring in het ontwerpen en plaatsen van schuttingen voor verschillende tuinen en stijlen. Wij vinden het belangrijk om altijd mee te denken met onze klanten en hen te voorzien van deskundig advies. Zo zorgen wij ervoor dat u de beste keuze maakt voor uw schutting en tuin. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw schutting op maat.

Voordelen van een schutting op maat

Een schutting op maat biedt verschillende voordelen voor uw tuin en leefomgeving. Zo kunt u zelf het ontwerp bepalen en ervoor zorgen dat de schutting perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en wensen. Daarnaast kunt u extra functionaliteiten toevoegen, zoals verlichting of begroeiing, om de schutting nog meer te laten aansluiten bij uw tuin.

Een schutting op maat biedt ook extra privacy en beveiliging voor uw tuin en huis. Hierdoor kunt u nog meer genieten van uw buitenruimte zonder dat u last heeft van nieuwsgierige blikken van buren of voorbijgangers. Daarnaast biedt het extra beveiliging tegen inbrekers en ongewenste bezoekers.

Kortom, een schutting op maat biedt vele voordelen voor uw tuin en leefomgeving. Bij J. van Stijn Tuinverzorging staan we altijd klaar om u te voorzien van deskundig advies en een professionele installatie van uw schutting op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Als u geïnteresseerd bent in een schutting op maat, neemt u contact op met J. van Stijn Tuinverzorging. Onze vakmensen komen bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken. Vervolgens maken wij een ontwerp op maat, waarbij u zelf de keuze heeft uit verschillende materialen, kleuren en extra functies.

Als u akkoord gaat met het ontwerp, gaan wij aan de slag met de installatie van uw schutting op maat. Onze vakmensen zorgen voor een perfecte realisatie en afwerking van uw schutting, zodat deze naadloos past bij uw tuin en wensen. Na de installatie zorgen wij ervoor dat uw tuin netjes wordt achtergelaten en kunt u genieten van uw nieuwe schutting op maat.

Kiest u voor een schutting op maat bij J. van Stijn Tuinverzorging, dan kiest u voor kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Hoeveel kost een schutting?

Als hoveniersbedrijf kunnen wij geen vaste prijs geven voor een schutting, omdat de prijs afhankelijk is van verschillende factoren zoals de grootte van de tuin, het type schutting, het soort materiaal en de moeilijkheidsgraad van de installatie.

Bij Hovenier J. van Stijn Tuinverzorging streven wij naar het leveren van een stijlvolle schutting die past bij de sfeer van uw tuin. Wij adviseren u graag over de verschillende opties en materialen, zoals hout, beton of metaal, en denken met u mee over de mogelijkheden binnen uw budget.

Wilt u meer weten over het plaatsen van een schutting in uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Goedkope schutting

of kwaliteit?

Bij het kiezen van een schutting voor uw tuin is het verleidelijk om te kiezen voor de goedkoopste optie. Echter, goedkoop kan op de lange termijn duurkoop zijn. Bij J. van Stijn Tuinverzorging raden wij aan om te investeren in een kwalitatieve schutting die jarenlang meegaat en uw tuin een stijlvolle uitstraling geeft.

Onze schuttingen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn professioneel geïnstalleerd door onze vakmensen. Wij streven naar een perfecte afwerking en zorgen dat uw schutting naadloos aansluit bij uw tuin en wensen. Op deze manier kunt u jarenlang genieten van een prachtige tuin met een schutting van hoge kwaliteit.

Wilt u meer weten over onze schuttingen op maat? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Waar wacht u nog op?
Neem direct contact met ons op!