Portfolio

Portfolio | een overzicht!


15 jaar ervaring in het vak

Persoonlijke offertes op maat, wij denken met u mee

Focus op betaalbaarheid, betaal een vast tarief

Sterk in communicatie en het houden aan afspraken

Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1

Bij J. van Stijn ben je verzekerd van een vlotte & kwalitatieve samenwerking of het nou gaat om tuinonderhoud, aanleg of ontwerp.

📞 Bel ons direct📧 Stuur een e-mail
portfolio

PORTFOLIO

Onderstaand een kleine greep uit onze dagelijkse werkzaamheden.
Zoals u kunt zien is het een divers vak, de afwisseling maakt het enorm leuk. U kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram, zo bent u als eerste op de hoogte van onze werkzaamheden en nieuws.

Project | Schiedam

Hovenier J. van Stijn presenteert met trots een opmerkelijk tuinproject in Schiedam. Ons professionele team heeft een buitengewone tuin gecreëerd die de perfecte harmonie tussen schoonheid en functionaliteit belichaamt.

Project | Rotterdam

Hovenier J. van Stijn heeft onlangs een buitengewoon tuinproject voltooid in de regio Rotterdam dat de verbeelding tart. Met creativiteit, vakmanschap en aandacht voor detail hebben we een verbluffende transformatie gerealiseerd die de verwachtingen overtreft.

Project | Zoetermeer

Hovenier J. van Stijn verwelkomt u in een buitengewoon tuinproject in de betoverende regio Zoetermeer. Met ons team van ervaren hoveniers hebben we een prachtige tuin gecreëerd doormiddel van innovatief en slim te werk te gaan.

Project | Pijnacker

Hovenier J. van Stijn presenteert met trots een adembenemend tuinproject in het hart van Pijnacker!

Hovenier J. van Stijn heeft met trots een tuinproject in de prachtige regio Capelle aan den IJssel voltooid. Ons team heeft een adembenemende tuin gecreëerd die zowel elegant als functioneel is.

Project | Dordrecht

Hovenier J. van Stijn heeft met succes een adembenemend tuinproject voltooid in de prachtige regio Dordrecht. Deze unieke tuin combineert esthetische schoonheid met functionaliteit en is een oase van rust en ontspanning voor de eigenaren.

Hovenier J. van Stijn heeft met trots een tuinproject in de prachtige regio Capelle aan den IJssel voltooid. Ons team heeft een adembenemende tuin gecreëerd die zowel elegant als functioneel is.

Project | Berkel en Rodenrijs

Hovenier J. van Stijn verwelkomt u in de prachtige regio Berkel en Rodenrijs, waar we een adembenemend tuinproject hebben gerealiseerd. Onze getalenteerde team van professionals heeft een groene oase gecreëerd die perfect aansluit bij de natuurlijke schoonheid van deze regio.

Waar wacht u nog op?
Neem direct contact met ons op!


📞 Bel ons direct📧 Stuur een e-mail
portfolio