Tuin onderhouden? Geen probleem!


 15 jaar ervaring in het vak

 Persoonlijke offertes op maat, wij denken met u mee

 Focus op betaalbaarheid, betaal een vast tarief

 Sterk in communicatie en het houden aan afspraken

 Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1

Bij J. van Stijn ben je verzekerd van een vlotte & kwalitatieve samenwerking of het nou gaat om tuinonderhoud, aanleg of ontwerp.

Inhoudsopgave

Hoe tuin onderhouden

Hoe tuin onderhouden?

Wilt u weten hoe u een tuin moet onderhouden? Besteed het uit aan een gekwalificeerde hovenier. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in de regio Rotterdam en omstreken. Dus bent u opzoek naar een hovenier in de regio Rotterdam, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij werken tot ca 15km rondom Rotterdam.

ONTWERP

AANLEG & (SIER)BESTRATING

MAANDELIJKSE ABONNEMENTEN

GROEN ONDERHOUD

PROCESSIERUPS BESTRIJDING

Maandelijks onderhoud

Of u nu een eigen ontwerp heeft of ons een passend plan heeft laten maken, wij leggen utuin graag aan. Heeft u zelf al gekeken naar eventuele tegels, schuttingen, beplanting, vijver of overkapping? Of geeft u liever de voorkeur om hier gezamenlijk naar te kijken. Het is allemaal mogelijk.

Wij kunnen de materialen leveren en kunnen daar ook garantie op geven vanuit de leverancier. Wilt u liever zelf de materialen bestellen, dat kan uiteraard ook.

Wij beschikken over allerlei professionele apparatuur die het werken een stuk aangenamer maken om van uw zandbak een droomtuin te maken. Ook bij bestaande woningen en/of bedrijven kunnen wij de tuinen renoveren.

Is uw interesse gewekt? Maak dan vrijblijvend een afspraak om een offerte op te stellen en wellicht tot snel!

Hoe tuin onderhouden? U kunt ons bellen of whatsappen via +31640860479, een mail sturen naar info@jvanstijn.nl of doormiddel van het contactformulier.

Hoe tuin onderhouden

Ieder tuinontwerp is uniek omdat ook onze opdrachtgevers dat zijn. Wij houden rekening met uw wensen, de beschikbare buitenruimte en uw budget. Wij vertalen dit door naar een kloppend en uniek tuinontwerp waarin u zich herkent en welke de juiste sfeer uitademt.

Bij een goed tuinontwerp zijn de juiste balans, vlakverdeling en het creëren van mooie zichtlijnen essentieel. Maar ook een kloppend beplantingsplan waarbij rekening gehouden wordt met de omgeving van de tuin en de seizoenen is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp. Helder en duidelijk, kort maar krachtig.

Wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Dan kunt u het beste bellen of mailen voor een afspraak om een vrijblijvende offerte op te vragen.

Waar wacht u nog opNeem direct contact met ons op!

Waar wacht u nog op?
Neem direct contact met ons op!


 

Hoe tuin onderhouden-1