Bedrijfstuin laten aanleggen? Kies voor J van Stijn!


 15 jaar ervaring in het vak

 Persoonlijke offertes op maat, wij denken met u mee

 Focus op betaalbaarheid, betaal een vast tarief

 Sterk in communicatie en het houden aan afspraken

 Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1

Bij J. van Stijn ben je verzekerd van een vlotte & kwalitatieve samenwerking of het nou gaat om tuinonderhoud, aanleg of ontwerp.

Inhoudsopgave

U wilt niet zomaar een bedrijfstuin laten aanleggen. U wilt deze doen stralen van gezondheid, kracht en professionaliteit. Niet voor niets hebben hoveniers het altijd over de tuin als ‘visitekaartje’. Maar onze bedrijfstuin geeft meer dan alleen een positieve indruk: het (ver)leidt uw bezoekers naar binnen met fraaie zichtlijnen, vlakverdelingen en beplantingen.

Wilt u uw eigen prachtige ontwerp snel laten realiseren, volgens al uw wensen? Neem dan nu contact met ons op!

Wat voor bedrijfstuin laten aanleggen?

Wat voor bedrijfstuin wilt u laten aanleggen? Een moderne en strakke tuin, waarmee u laat zien dat u bij de tijd bent? Of wilt u een weelderige groene omgeving vol kleur en structuur door middel van diverse bomen, planten en bloemen? De meest exclusieve sfeer geeft een vijver, fontein en vlonder voor uw kantoor.

Waar u ook voor kiest: voorop staat bij ons dat uw tuin goed aansluit op uw identiteit en bedrijfsactiviteiten. Hiervoor tekenen wij voor een geheel nieuw ontwerp.

Groot belang bij perfectie

Heeft u eenmaal een prachtige tuin, dan moet deze ook een goed beeld blijven geven. Dat is meteen het nadeel van zakelijke tuinen: deze mogen eigenlijk geen enkel gebrek vertonen. Geen vergane glorie dus, maar een verzorgde indruk! Hiervoor is ook de afwatering extra belangrijk: dat er geen plassen of verzakkingen zijn waar uw bezoekers doorheen moeten lopen, waarmee u zelfs als verantwoordelijke kunt worden gezien bij eventuele ongelukken.

In uw ontwerp wordt daar extra rekening mee gehouden. Het ontwerp van uw nieuwe tuin wordt ingericht op basis van uw wensen maar ook de ligging, grondsoort, onderhoudsgevoeligheid, beplanting, en natuurlijk de stijl van uw pand.

Aanvulling op uw huidige bedrijfstuin

Soms zit er nog leven in een verouderde bedrijfstuin. Ontwerp is dan minder belangrijk dan groenvoorzieningen zoals onderhoud en aanpassing. Bedrijfstuinen kunnen met dit soort gerichte onderhoudswerkzaamheden, of een gedeeltelijke nieuwe tuinaanleg, snel weer opleven en het bedrijfspand en terrein een fris aanzien geven.

Bent u benieuwd wat in uw situatie de beste oplossing is? Vraag dan nu om ons advies.

Duurzame bedrijfstuin laten ontwerpen

Tegenwoordig houdt Iedere tuinarchitect rekening met natuur en milieu. Uw klanten verwachten het zelfs van u. Een prachtig tuinontwerp kan vandaag de dag alleen maar op verantwoorde wijze worden aangelegd.

Hiervoor heeft uw tuin niet alleen specialistisch ontwerp nodig, maar ook onderhoud volgens de laatste normen. Of het nu gaat om het bestrijden van onkruid of het onderhouden van de beplanting. Denk hierbij aan het schoonhouden van uw bestrating, of het voorkomen en bestrijden van schade aan uw planten door ziekten en tuinplagen zoals rupsen en bladluizen.

Bedrijfstuin aanleg en onderhoud

Hoewel de zichtbare kwaliteit van uw tuin grotendeels in het tuinontwerp en de aanleg schuilt, moet u het tuinonderhoud natuurlijk niet vergeten. Omdat een nieuwe bedrijfstuin er al snel perfect verzorgd uitziet, bestaat het risico dat het onderhoud wordt vergeten of uitgesteld vanwege de aanvullende kosten.

In de praktijk zien wij vaak dat er zonder een onderhoudscontract achterstallig onderhoud ontstaat. Jammer, want dit zijn geen grote of onverwachte onderhoudskosten.

Onderhoud bedrijfstuin

Als u verantwoordelijk bent voor een bedrijfsterrein of bedrijfstuin, wilt u een betrouwbaar onderhoudsplan. Zo zorgt u niet voor een goed onderhouden bedrijfstuin waarvan u zeker weet dat deze altijd binnen het budget blijft.

Hiervoor biedt hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging een even voordelige als transparante onderhoudscontracten. Geheel zonder onverwachte onderhoudskosten of andere verrassingen. Wij werken bovendien met ervaren hoveniers die gespecialiseerd zijn in zakelijk groen. Zo ervaren uw bezoekers geen overlast op uw bedrijfsterrein.

Wij regelen alles waar uw bedrijfstuin onderhoud voor nodig heeft. Of het nu gaat om het snoeien van uw bomen, het onkruidvrij maken van uw borders, het maaien van uw gras; alles professioneel uitgevoerd door bevoegd personeel.

Vergeet uw parkeerplaats niet

Naast uw tuin is ook uw parkeerplaats een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf. Hier parkeren al uw bezoekers, en doen zij hun eerste indruk op. Uw werknemers beginnen en eindigen hier elke werkdag. Een essentieel onderdeel van uw bedrijfsterrein.

Belangrijk dus om ook hier egale en veilige bestrating te laten leggen, met sierlijke looppaden die tussen het prachtige groen door naar uw bedrijfspand leiden. Zo bezorgt u iedereen een prettig begin en einde van hun bezoek aan uw bedrijf.

Laat nu ook uw unieke bedrijfstuin aanleggen

Al sinds zijn vroege jeugd bleek J. van Stijn aanleg te hebben voor tuinen. Als jongeman was hij regelmatig te vinden in bedrijfstuinen. Hierdoor bezit het hoveniersbedrijf een uitzonderlijk brede ervaring in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van bedrijfstuinen. De fijne kneepjes van het vak ziet u dan ook terug in alle werkzaamheden van onze hoveniers. Ook krijgt u een goed beeld van onze voorbeelden en eerste schetsen voor uw tuin.

Neem hiervoor nu contact met ons op, en spreek een vrijblijvend kennismakingsgesprek af.

Bedrijfstuin laten aanleggen doen wij in de volgende regio’s:

Rotterdam Lansingerland Schiedam  Delft

Wij kunnen ook uw bedrijfsterrein laten aanleggen en bedrijfstuinen ontwerpen en aanleggen. 

Waar wacht u nog op?
Neem direct contact met ons op!