Een overzicht van onze particuliere projecten

Hoveniersbedrijf J van Stijn is voor zowel zakelijke – als particulieren klussen jouw partner! Bekijk direct ons overzicht van particuliere projecten.

Voorbeelden van particuliere projecten

Veelgestelde vragen

Welke diensten biedt jullie hoveniersbedrijf aan?

Ons hoveniersbedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder tuinaanleg, tuinonderhoud, bestrating, en tuinontwerp.

Hoe worden de kosten voor tuinwerkzaamheden berekend?

De kosten voor onze diensten variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. We bieden gratis en vrijblijvende offertes aan.

Hoe lang duurt het voordat jullie beschikbaar zijn voor een project?

Onze beschikbaarheid varieert afhankelijk van het seizoen en onze huidige projecten. We streven ernaar om projecten efficiënt te plannen en u tijdig op de hoogte te stellen van onze beschikbaarheid.

Welke materialen worden gebruikt bij tuinprojecten?

We gebruiken hoogwaardige materialen die passen bij uw budget en ontwerpvoorkeuren. Onze experts helpen u bij het kiezen van de juiste planten op basis van uw tuinomgeving en esthetische voorkeuren.

Bieden jullie ook onderhoudsdiensten na de aanleg van een tuin?

Ja, we bieden uitgebreid tuinonderhoud na de aanleg. Ons team zal u begeleiden bij het behouden van de schoonheid en gezondheid van uw tuin.

Welke garanties bieden jullie op jullie werk?

We bieden garanties op ons werk en streven naar 100% klanttevredenheid. Als u niet tevreden bent met ons werk, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om eventuele problemen op te lossen. Overigens beschikken wij ook over een VHG Garantie en zijn dus gecertificeerd hovenier. 

Moet ik speciale vergunningen aanvragen voor bepaalde tuinprojecten?

Afhankelijk van uw locatie en project kunnen vergunningen nodig zijn. We kunnen u begeleiden bij het aanvragen van de juiste vergunningen en zorgen ervoor dat uw project aan alle lokale regelgeving voldoet.

Welke duurzame praktijken gebruiken jullie in jullie werk?

We streven naar duurzame tuinpraktijken en kunnen opties bieden voor milieuvriendelijke tuinontwerpen en onderhoud.

Kunnen jullie voorbeelden laten zien van eerder voltooide projecten?

Ja, we hebben een uitgebreid portfolio met voorbeelden van eerdere projecten. We kunnen u ook in contact brengen met tevreden klanten voor referenties.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden voor jullie diensten?

Bij ons betaald u altijd achteraf, nadat uw al kunt genieten van uw tuin. We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder contant, overschrijving, en elektronische betalingen. Facturen worden verstrekt voor transparantie en boekhouding.

Waar wacht u nog op?
Neem direct contact met ons op!