Hovenier Zuid-Holland voor tuinverzorging en houtbouw nodig? Wij zijn de specialist!


 15 jaar ervaring in het vak

 Persoonlijke offertes op maat, wij denken met u mee

 Focus op betaalbaarheid, betaal een vast tarief

 Sterk in communicatie en het houden aan afspraken

 Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1

Bij J. van Stijn ben je verzekerd van een vlotte & kwalitatieve samenwerking of het nou gaat om tuinonderhoud, aanleg of ontwerp.

Inhoudsopgave

Bent u op zoek naar een professionele hovenier in Zuid-Holland voor uw tuinverzorging en houtbouw? Kies dan voor Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en onderhouden van particuliere tuinen en bieden diverse diensten aan, waaronder boomverzorging, afgraven en houtbouw. Neem vandaag nog contact met ons op via info@jvanstijn.nl of bel 0640860479 om te zien wat wij voor uw tuin kunnen betekenen!

Hovenier Zuid-Holland

Tuinverzorging

Voor professionele tuinverzorging en houtbouw in Zuid-Holland kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden, aanleggen en ontwerpen van tuinen en bieden daarnaast ook boomverzorging en afgraven aan. Door onze aandacht voor detail staan wij garant voor een prachtig resultaat dat meegaat met de groene golf.

Tuinonderhoud

Bij J. van Stijn Tuinverzorging bieden we diverse diensten aan voor tuinonderhoud, waaronder snoeien en bemesten, onkruidbestrijding en grasmaaien. Bij ons staat de groene golf hoog in het vaandel, wat betekent dat wij streven naar een duurzaam en milieuvriendelijk beheer van uw tuin. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd prachtig uitziet met onze professionele aanpak en jarenlange ervaring als hovenier in Zuid-Holland. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze diensten of vraag direct een offerte aan!

Tuinaanleg

Bij de aanleg van een tuin is het belangrijk om aandacht te besteden aan de juiste beplanting. Deze beplanting kan bijdragen aan ‘de groene golf’ in uw buurt. Ook terras aanleggen en vijvers aanleggen zijn essentieel voor een mooie en functionele tuin. Onze hovenier in Zuid-Holland helpt u graag met al deze aspecten van tuinaanleg, zodat u optimaal kunt genieten van uw groene oase.

Tuinontwerp

Wilt u uw droomtuin tot leven zien komen? Bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging helpen we u graag verder met het maken van een 3D-tuinontwerp op maat. Met onze expertise in de groene golf bieden wij ook advies op maat voor de tuininrichting en plantenselectie. Zo creëren we samen uw ideale buitenplaats waar u heerlijk kunt genieten en ontspannen.

Afgraven

Bij het aanleggen of renoveren van uw tuin kan het nodig zijn om de grond af te voeren en/of te egaliseren. Ook kan het terrein opgehoogd worden met zand of grond om een bepaald niveau te bereiken. Bij verbouwingen of sloopwerkzaamheden is puinruimen vaak ook nodig.

De groene golf biedt de volgende services voor

 • Grond afvoeren en egaliseren
 • Ophogen van het terrein met zand of grond
 • Puinruimen na een verbouwing of sloopwerkzaamheden

Boomverzorging

 • Kappen van bomen die dood, ziek zijn of in de weg staan
 • Verwijderen van boomstronken
 • Bestrijden van tak en stamrot

Bij J. Van Stijn Tuinverzorging bieden wij ook boomverzorgingsdiensten aan voor particuliere bezitters van tuinen in Zuid-Holland. Dit omvat het kappen van bomen die dood, ziek zijn of simpelweg in de weg staan. We kunnen ook helpen bij het verwijderen van boomstronken en bestrijden tak – en stamrot.

Wist u dat regelmatig onderhoud aan uw tuin niet alleen goed is voor het milieu, maar dat dit ook past binnen ‘de groene golf’ beweging? Neem contact op met ons om te zien hoe we samen kunnen werken aan uw groene ruimte!

Houtbouw

Bij onze hoveniers in Zuid-Holland kunt u terecht voor de aanleg van houten terrassen en vlonders. Een prachtige toevoeging aan uw tuin waarop u heerlijk kunt loungen of dineren met vrienden en familie. Ook kunnen wij schuttingen op maat laten maken die perfect passen bij uw tuinstijl.

Naast terrassen en schuttingen kunnen wij ook tuinhuisjes en overkappingen realiseren. Ideaal om tijdens regendagen toch te genieten van het buitenleven óf als extra opslagruimte voor gereedschap, fiets of ander materiaal. Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in diverse soorten houtbouw en denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw droomtuin!

Onze diensten

Onze diensten omvatten alles wat u nodig heeft voor uw tuin. Wij bieden professionele tuinaanleg en -ontwerp, inclusief afgraven en houtbouw. Ook kunt u bij ons terecht voor boomverzorging en regulier tuinonderhoud. Wij zijn beschikbaar in Rotterdam en omgeving tot 15km rondom de stad. Neem gerust contact met ons op via info@jvanstijn.nl of bel naar 0640860479 voor meer informatie over onze diensten als hovenier in Zuid-Holland.

Tuinonderhoud

Een goed onderhouden tuin begint met het snoeien van bomen en struiken. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor gezonde planten. Gazononderhoud is ook essentieel om uw gras groen en gezond te houden. Het verwijderen van onkruid is eveneens belangrijk om ervoor te zorgen dat uw tuin er altijd op zijn best uitziet. Hovenier Zuid-Holland kan u helpen bij al deze aspecten van tuinonderhoud, dus neem gerust contact met ons op!

Tuinaanleg

Bij J. van Stijn Tuinverzorging kunt u terecht voor het aanleggen van terrassen, het plaatsen van schuttingen en hekwerken en het aanbrengen van beplanting. Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in tuinaanleg en zorgen ervoor dat uw tuin er prachtig bij ligt.

Wilt u een nieuw terras laten aanleggen of juist een bestaand terras renoveren? Wij helpen u graag met de keuze voor materialen en de realisatie hiervan. Ook voor schutting- of hekwerkplaatsing bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zorgen wij ook voor de perfecte beplanting om zo uw droomtuin te creëren.

Prijzen Tuinaanleg;

Tuinontwerp

Onze hoveniers leveren een 3D-ontwerp op maat gemaakt, dat volledig voldoet aan uw wensen en eisen. Onze expertise stelt ons in staat om u te voorzien van advies over de juiste beplanting voor uw tuin. Bovendien ontwerpen wij in verschillende stijlen, zoals modern, klassiek of landelijk.

Afgraven

Grond afvoeren en egaliseren voor nieuwe bestrating of graszoden is een belangrijke stap bij het aanleggen van uw tuin. Hovenier Zuid-Holland kan u hierbij helpen, door de grond op een professionele manier af te graven en te egaliseren, zodat uw tuin er straks mooi en verzorgd uitziet.

Andere diensten die wij bieden zijn het voorbereiden van de grond voor aanleg vijver of zwembad en het maken van hoogteverschillen in de tuin. Wij hebben jarenlange ervaring in deze vakgebieden, waardoor we altijd kwaliteit kunnen garanderen. Bij ons kunt u terecht voor alle soortgelijke werkzaamheden rondom uw tuin.

Onze Afgraven diensten:

 • Grond afvoeren
 • Grasvelden creëren
 • Voorbereiding vijvers & zwembaden
 • Hoogte verschil in de terreinen

Houtbouw

Bij Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging bieden wij diverse houtbouw opties aan, zoals de realisatie van maatwerk overkappingen, het bouwen van schuren op maat en het plaatsen van pergola’s. We hebben ruime ervaring in het werken met verschillende soorten hout en kunnen hierdoor een prachtig resultaat leveren dat perfect past bij uw tuin in Zuid-Holland.

Boomverzorging

Verwijdering zieke takken of bomen, onderzoeken boomziekte & advies behandeling en snoeiadvies om toekomstige problematiek te voorkomen zijn allemaal diensten die wij aanbieden bij J. van Stijn Tuinverzorging. Onze boomverzorgingsdiensten zijn bedoeld voor particuliere bezitters van tuinen in Zuid-Holland die op zoek zijn naar een professionele hovenier in de regio Rotterdam.

Onze Boomverzorging Diensten:

 • Verwijderen van zieke takken of bomen
 • Onderzoeken boomziekte & advies behandeling
 • Snoeiadvies om toekomstige problematiek te voorkomen

Tuinadvies

Wilt u graag uw tuin laten renoveren, maar weet u niet precies waar te beginnen? Onze ervaren hoveniers kunnen u voorzien van professioneel tuinadvies op maat. Wij nemen uw wensen en eisen mee in het ontwerp van uw tuin en kunnen u adviseren over de juiste beplanting en materialen die passen bij uw specifieke situatie. Zo creëren we samen uw droomtuin in Zuid-Holland.

Tuinonderhoud

Naast tuinaanleg en houtbouw bieden wij ook professioneel tuinonderhoud aan. Wij kunnen u helpen met het maaien van uw gazon, het snoeien van uw bomen en struiken en het onderhouden van uw bloemenperken en borders. Het regelmatig onderhouden van uw tuin zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor behoud van de gezondheid van uw planten en bomen.

Contact

Bel ons op 0640860479 om een afspraak te maken voor tuinverzorging en houtbouw in Zuid-Holland. Of vul ons online contactformulier in voor meer informatie over onze diensten.

Bekijk onze referenties om de ervaring van anderen met onze hoveniersdiensten en houtbouwprojecten te toetsen. Wij zijn trots op de positieve feedback die wij hebben ontvangen van particuliere bezitters van tuinen in Zuid-Holland, en streven ernaar om altijd hoogwaardige service te bieden.

Externe Bronnen: Wikipedia

Waar wacht u nog op?
Neem direct contact met ons op!


 

Hovenier Zuid-Holland